Libnet.ro
UNICEF

15:00

Centrul comercial Arndale din Manchester a fost evacuat, martori afirma ca au auzit o bubuitura puternica

Hotnews Hotnews,
 Centrul comercial Arndale din Manchester a fost evacuat, martori afirma ca au auzit o bubuitura puternica

Un centru comercial din Manchester, Anglia, a fost evacuat iar martori afirma ca aui auzit o bubuitura puternica marti, la cateva ore de la atentatul sinucigas cu bomba care a ucis 22 de oameni si a ranit alti 59 in aceeasi zona a orasului, anunta Reuters. continuă pe Hotnews

UPDATE Centrul comercial Arndale din Manchester a fost evacuat, dar a fost redeschis la putin timp

Un centru comercial din Manchester, Anglia, a fost evacuat iar martori afirma ca aui auzit o bubuitura puternica marti, la cateva ore de la atentatul sinucigas cu bomba care a ucis 22 de oameni si a ranit alti 59 in aceeasi zona a orasului, anunta Reuters.

Centrul comercial Arndale din Manchester a fost redeschis, dupa ce a fost evacuat temporar

ACTUALIZARE 14:56 Martorii anunta redeschiderea centrului Arndale Martorii anunta redeschiderea centrului comercial Arndale evacuat temporar in urma unei alerte de securitate, informeaza Reuters.

Un centru comercial din Manchester a fost evacuat

Un centru comercial din Manchester, Anglia, a fost evacuat astazi, iar martori sustin ca au auzit o bubuitura puternica, la doar cateva ore dupa atacul de la concertul artistei Ariana Grande, soldat cu un numar de 22 de morti si 59 de raniti, in aceeasi zona a orasului, informeaza Reuters.

LIVETEXT / VIDEO 22 de morti si 59 de raniti, printre care si copii, in urma unei explozii langa Manchester Arena la concertul Arianei Grande / Atacul a fost comis de un atentator sinucigas si a fost revendicat de Statul Islamic

UPDATE O explozie puternica s-a inregistrat, luni seara, langa Manchester Arena, la cateva minute dupa terminarea concertului artistei pop Arianei Grande. Politia britanica vorbeste de 22 de morti si 59 de raniti. Investigatorii spun ca ar putea fi vorba despre un atentator sinucigas care a detonat bomba cand lumea iesea de la concert. Politia cauta piste acum daca nu exista o retea de atentatori sinucigasi considerand suspect modul in care sinucigasul a putut ajunge asa de aproape de public. Se ia in calcul chiar existenta unei celule islamiste si exista temerea ca ar putea urma si alte atacuri. Atacul nu a fost revendicat pana acum. -----------------------14:50: Atentatul a fost revendicat de Statul Islamic, potrivit agentiei de propaganda a gruparii jihadiste, Amaq, citata de AFP. 13:59 Un barbat de 23 de ani a fost arestat in legatura cu atentatul din Manchester AFP)13:36: Centrul comercial Arndale din Manchester a fost evacuat, martori afirma ca au auzit o bubuitura puternica. 12:38: Politia din Manchester le cere din nou cetatenilor sa evite centrul orasului, cat timp serviciile de urgenta lucreaza la locul atacului de aseara. 10:41: Statia Victoria Coach din Londra a fost inchisa temporar din cauza unui pachet suspect. 10:00: Iohannis, mesaj pe Twitter: Revoltat si intristat de vestile teribile din Manchester. Gandurile noastre se indreapta catre victime si cei apropiati lor. Solidaritate cu Marea Britanie.

LIVETEXT / VIDEO 22 de morti si 59 de raniti, printre care si copii, in urma unei atac terorist in Manchester la concertul Arianei Grande / Atacul a fost comis de un atentator sinucigas si a fost revendicat de Statul Islamic

UPDATE O explozie puternica s-a inregistrat, luni seara, langa Manchester Arena, la cateva minute dupa terminarea concertului artistei pop Arianei Grande. Politia britanica vorbeste de 22 de morti si 59 de raniti. Investigatorii spun ca ar putea fi vorba despre un atentator sinucigas care a detonat bomba cand lumea iesea de la concert. Politia cauta piste acum daca nu exista o retea de atentatori sinucigasi considerand suspect modul in care sinucigasul a putut ajunge asa de aproape de public. Atacul a fost revendicat de ISIS. -----------------------17:30: Politia din Manchester va revizui masurile de securitate la toate evenimentele publice si va desfasura politisti inarmati la evenimente sportive, dupa atacul cu bomba de seara trecuta. 14:50: Atentatul a fost revendicat de Statul Islamic, potrivit agentiei de propaganda a gruparii jihadiste, Amaq, citata de AFP. 13:59 Un barbat de 23 de ani a fost arestat in legatura cu atentatul din Manchester AFP)13:36: Centrul comercial Arndale din Manchester a fost evacuat, martori afirma ca au auzit o bubuitura puternica. 12:38: Politia din Manchester le cere din nou cetatenilor sa evite centrul orasului, cat timp serviciile de urgenta lucreaza la locul atacului de aseara. 10:41: Statia Victoria Coach din Londra a fost inchisa temporar din cauza unui pachet suspect. 10:00: Iohannis, mesaj pe Twitter: Revoltat si intristat de vestile teribile din Manchester. Gandurile noastre se indreapta catre victime si cei apropiati lor. Solidaritate cu Marea Britanie.

Primele arestari de dupa atentatul terorist de la Manchester Arena: Un centru comercial din oras a fost evacuat dupa ce s-ar fi auzit unele bubuituri (VIDEO)

UPDATE:Politia britanica neaga informatiile ca tanarul de 23 de ani arestat la centrul comercial ar avea vreo conexiune cu atacul terorist de la Manchester Arena, conform Reuters. Politia.

Presa: Un mall din Manchester a fost evacuat, dupa ce martorii ar fi auzit o explozie: Oamenii au fugit sub coordonarea politiei. Nimeni nu stie ce se intampla, toata lumea este panicata. O persoana a fost retinuta

O explozie puternica s-ar fi auzit, marti, intr-un mall din orasul britanic Manchester. Autoritatle au intervenit la fata locului, iar zona a fost evauata, potrivit Reuters.

Atacul terorist din Manchester a fost revendicat de ISIS

Atacul din Manchester, soldat cu 22 de morti si 59 de raniti, a fost revendicat de guparea terorista ISIS, printr-un anunt facut de agentia sa de stiri QAMA, informeaza RT. com. in comunicatul.

Teroarea continua la Manchester. Un centru comercial a fost evacuat

Un centru comercial din Manchester a fost evacuat, la cateva ore de la atentatul sinucigas cu bomba care a ucis 22 de oameni si a ranit alti 59 in aceeasi zona a orasului. Martorii sustin ca s-a auzit o bubuitura puternica.

Primele arestari de dupa atentatul terorist de la Manchester Arena: Un centru comercial din oras a fost evacuat (VIDEO)

Politia britanica a efectuat marti dupa-amiaza primele arestari ca urmare a atentatului terorist de luni noaptea de dupa concertul Arianei Grande de la Manchester Arena, atentat soldat cu 22 de morti si 59 de pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )