Libnet.ro
UNICEF

00:07

Centrul SUA, lovit de mai multe tornade (VIDEO)

B1 B1,
Centrul SUA, lovit de mai multe tornade (VIDEO)

Centrul SUA a fost lovit miercuri de mai multe tornade ce au distrus case si au doborat arbori, scrie The Telegraph. Cel putin 29 de tornade au fost observate pe teritoriul statelor Kansas, Nebraska, Texas si. continuă pe B1

VIDEO Centrul SUA, lovit de zeci de tornade

Mai multe tornade au lovit centrul SUA miercuri, distrugand case si doborand arbori, au anuntat mass-media americane, relateaza AFP. Potrivit canalului Weather Channel, cel putin 29 de tornade au fost observate pe teritoriul statelor Kansas, Nebraska, Texas si Oklahoma, unde numeroase case au fost distruse.

Mai multe persoane au fost ranite grav dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit in Austria

Cateva persoane au suferit rani grave dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit in apropiere de gara orasului austriac Graz, transmite Reuters. Oficialii serviciilor de urgenta au declarat ca unul dintre cond.

Mai multe lanturi de magazine au anuntat inghetarea preturilor (VIDEO)

In urma discutiilor pe care Ministrul Agriculturii si Ministrul de Finante le-au avut cu reprezentantii retailerilor, mai multe lanturi de magazine au anuntat inghetarea preturilor, informeaza B1 TV. Eugen.

Seful IJP Botosani a fost lasat in libertate in urma audierilor cu privire la mai multe fapte asimilate celor de coruptie

Seful Inspectoratului Judetean de Politie IJP) Botosani, comisarul sef Cristian Cucoreanu, a fost lasat in libertate in urma audierilor la care a participat marti la DNA Suceava, in legatura cu mai multe.

Tot mai multe masini inmatriculate in Romania Ce masini fac exceptie

In primul trimestru al anului 2015 au fost inmatriculate 70. 574 vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor, in crestere cu 14,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut, dar cu 12,5% sub nivelul din decembrie, si 21. 452 de vehicule pentru transportul marfurilor, cu 9,6% mai multe decat in primul trimestru al anul trecut.

Liderul clanului Corduneanu a scapat de anchetatori de mai multe ori

Liderul clanului Corduneanu a scapat de anchetatori de mai multe ori. Fie din cauza unor vicii de procedura, fie pentru ca a fost achitat pur si simplu. Costel Corduneanu a scapat, din nou, chiar luna.

Nica: Fondurile UE pentru Romania, intrerupte de CE, in mai multe domenii

Ministrul Fondurilor Europene Marius Nica a declarat ca absorbtia fondurilor europene este supusa unor intreruperi temporare ale rambursarilor de la Bruxelles catre Romania pe mai multe programe, potrivit unui interviu acordat agentiei HotNews.

Fondurile UE pentru Romania, intrerupte de Comisia Europeana, in mai multe domenii. Explicatiile ministrului Nica

Absorbtia fondurilor europene este supusa unor intreruperi temporare ale rambursarilor de la Bruxelles catre Romania pe mai multe programe, in acest moment, prin decizii ale Comisiei Europene, a declarat, joi, ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, intr-un interviu acordat HotNews.

Femeile din Republica Moldova vor mai multe drepturi

Mai multe femei, reprezentante ale grupurilor minoritare etnice din Republica Moldova, au participat la un forum national cu genericul Egale prin diferenta, ne implicam in politica. Doamnele au vorbit despre stereotipurile cu care se confrunta si necesitatea de a se implica mai mult in viata politica a tarii.

Cozi imense la CNAS: Serverele nu functioneaza, cardurile nu pot fi validate, iar noi ramanem cu speranta ca vom avea mai multe servicii de sanatate

Cozi imense la CNAS, serverele nu functioneaza, cardurile de sanatate nu pot fi validate si problemele nu se opresc aici. Mai multe persoane ar fi incercat sa scoata bani folosind cardul de sanatate.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )