Libnet.ro
UNICEF

06:15

CEO-ul Google devine cel mai bine platit director general din lume

Adevărul Adevărul,
CEO-ul Google devine cel mai bine platit director general din lume

Seful corporatiei americane multinationale Google Inc. , Sundar Pichai, urmeaza sa devina, in acest an, unul dintre cei mai bine platiti directori generali ai unei companii listate la bursa, dupa ce compania mama, Alphabet Inc, l-a recompensat cu actiuni restrictionate in valoare de 199 milioane de dolari. continuă pe Adevărul

Google are cel mai bine platit CEO, Apple e pe locul doi

In cazul in care mai aveati vreo emotie in privinta salariilor foarte bune de la Google, cei de la Bloomberg ne-au confirmat ca gigantul din Mountain View are cel mai bine platit CEO. Competitia dintre Google si Apple nu se reflecta doar asupra creatiilor software si hardware. Profitabilitatea este un alt capitol incredibil de important.

INS: Salariul mediu brut a crescut, in decembrie. Care sunt sectoarele cel mai bine platite

Angajatii din domeniul fabricarii produselor de cocserie si al produselor obtinute din prelucrarea titeiului au avut, in luna decembrie, cel mai mare salariu mediu nominal net, de 5. 633 lei, iar cei din hoteluri si restaurante au avut cele mai mici salarii, de aproximativ 1. 165 lei, transmite, luni, Institutul National de Statistica INS).

Dacia Duster, editia 2017, arata mai bine decat te-ai astepta

Dacia lucreaza la un nou model de Duster pentru 2017. Dupa ce a fost cel mai bine vandut model Dacia din lume in 2015, francezii au decis sa-i aplice un facelift. Conform informatiei exclusive din partea revistei AutoExpert, dar neconfirmat oficial de Dacia, noul design al SUV-ului Duster este parte dintr-un program special de dezvoltare [].

Mesajul emotionant al Mirunei Inel, fata batuta de gorila din Lupeni: Sunt mai bine, cu fata tumefiata si ochiul machiat

Sute de oameni i-au transmis mesaje de sustinere victimei batausului Sorin Palesica, iar peste 2. 000 de oameni au semnat o petitie prin care se solicita trimiterea interlopului in inchisoare. Miruna Inel a declarat ca se simte mai bine, desi urmele violentei la care a fost supusa sunt inca vizibile.

FOTOGALERIE Cel mai practic vine la Geneva cu un nou nume si un interior mai luxos: GTC4Lusso

FF, cel mai practic si de familie model al marcii sport de lux italiene, lansat in 2011, primeste cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 3-13 martie) imbunatiri estetice si tehnice, dar si un nou nume: GTC4Lusso. Acest model se adauga in gama din acest an si nu este inca limpede daca FF va mai fi pastrat.

Joc Responsabil lanseaza cel mai modern instrument de facilitare online a accesului la consultanta de specialitate

Joc Responsabil, cel mai puternic program dedicat persoanelor ce se confrunta cu probleme de joc, a lansat noua versiune a portalului www. jocresponsabil. ro, cel mai modern instrument de facilitare online a accesului la consultanta de specialitate.

Pretul graului a atins cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Cotatiile futures la grau pe bursa Euronext de la Paris au scazut astazi pentru a zecea zi consecutiv, ceea ce a dus preturile la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani, pe fondul ingrijorarilor legate de cererea redusa, dupa ce Egiptul nu a reusit sa cumpere grau la ultimele doua licitatii organizate saptamana trecuta, transmite Bloomberg.

Forbes: Timisoara, cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016

Municipiul Timisoara a fost desemnat de Revista Forbes cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016, pentru al doilea an consecutiv, municipiul conducand in Top 10 al acestei clasificari realizate de publicatie, fiind urmata de Cluj Napoca si de Bucuresti, a declarat, marti, primarul Nicolae Robu, citat de Agerpres.

Forbes: Timisoara, cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016

Timisoara, desemnata de publicatia Forbes cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016 Timisoara, 9 feb /Agerpres/ - Municipiul Timisoara a fost desemnat de Revista Forbes cel mai bun oras.

Cel mai iubit DJ al lumii revine in Romania

Cel mai cunoscut si dorit DJ al lumii, ARMIN van BUUREN, revine pe scena celui mai bun festival din Europa, UNTOLD si se alatura lui TIESTO, HARDWELL si AFROJACK, in lista regilor genului electronic-dance-music, ce.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )