Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cerbul de Aur 2019: M-am uitat la cel mai irelevant concurs de muzica din Romania ca sa vad pe ce se duc banii publici

Hotnews Hotnews,
 Cerbul de Aur 2019: M-am uitat la cel mai irelevant concurs de muzica din Romania ca sa vad pe ce se duc banii publici

Daca vrei sa intelegi exact cat de relevant e Cerbul de Aur pentru romani, mergi pe strada si intreaba zece oameni daca stiu cine a castigat concursul de anul trecut. Sau, daca stai in Brasov, incearca schema asta pe localnici. Garantez ca cei mai multi nu vor sti despre ce vorbesti. Si atunci, de ce se mai organizeaza acest concurs pe bani publici?. continuă pe Hotnews

BIAS 2019. A inceput cel mai mare SHOW aviatic al anului

A inceput cel mai mare SHOW aviatic al anului. Va fi spectacol pe cerul Capitalei. Cel mai asteptat show aviatic al anului, BIAS, va dura in premiera 12 ore. Peste 100 de aeronave de.

Cerbul de Aur 2019: cel mai bun moment din prima seara a fost pus in scena de Laura Bretan, Oliver Kaye si Ester Peony VIDEO

Debutul Festivalului International Cerbul de Aur 2019 a fost marcat de un recital impresionant pus in scena de Laura Bretan, Ester Peony si Olivier Kaye, de departe acesta fiind cel mai bun moment al primei seri.

Emeli Sande si Irina Rimes urca pe scena Cerbul de Aur 2019 in a doua seara a festivalului

Cea de-a doua seara a Festivalului International Cerbul de Aur 2019, in care vor urca pe scena cantaretele Emeli Sande si Irina Rimes, este sold-out, potrivit organizatorilor.

Cine este Elvin Dandel, prezentatorul festivalului Cerbul de Aur 2019

Gazda a Cerbului de Aur 2019, alaturi de prezentatoarea TVR Eda Marcus, Elvin Dandel 37 de ani) a povestit ce inseamna pentru el festivalul pe care tatal sau, cantaretul Ricky Dandel 66 de ani), l-a prezentat de cinci ori.

Cerbul de Aur 2019: program si reguli de acces. Ce vedete urca pe scena din Piata Sfatului FOTO

A 19-a editie a Festivalului Cerbul de Aur se desfasoara in perioada 2225 august, in Brasov, si va aduce pe scena din Piata Sfatului mari artisti ai muzicii din Romania, dar si nume din strainatate.

Cerbul de Aur 2019. Programul festivalului si regulile impuse de organizatorii evenimentului din Piata Sfatului

Cea de-a 19-a editie Cerbul de Aur debuteaza, joi seara 22 august, in Piata Sfatului din Brasov. in cele patru zile de festival, organizatorii evenimentului anunta nume importante din lumea muzicii pe scena festivalului. Astfel, printre cei care vor incanta publicul se afla si artistii internationali Ronan Keating si Emeli Sande. Cerbul de Aur .

Cum va puteti vota concurentul preferat la Cerbul De Aur 2019

Astazi este cea de-a doua si totodata ultima seara de concurs la Festivalul Cerbul de Aur, iar publicul si jurnaistii isi pot vota concurentul preferat. Iata cum se procedeaza! .

BIAS 2019. Cel mai mare SHOW aviatic al anului va dura in premiera 12 ore

Va fi spectacol pe cerul capitalei. Cel mai asteptat show aviatic al anului, BIAS, va dura in premiera 12 ore. Peste 100 de aeronave de razboi, de transport, dar si parasutisti vor face.

BIAS 2019. Cel mai asteptat spectacol aviatic al anului va incepe maine

BIAS 2019, cel mai asteptat spectacol aviatic al anului isi va deschide portile vineri, 24 august. Sute de aeronove, piloti civili si militari, 12 ore de show aerian sustinut de cei mai buni piloti de acrobati.

Valentin Iordache despre BIAS 2019, cel mai tare show aviatic: Cele mai spectaculoase numere vor avea loc in amurg!

Sunt in toi pregatirile pentru cel mai tare show aviatic din Capitala. Mai sunt doua zile pana la BIAS 2019, iar Pilotii Aeroclubului Roman repeta cele mai dificile exercitii. Aeroportul Baneasa este locul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )