Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cerbul de Aur 2019: cel mai bun moment din prima seara a fost pus in scena de Laura Bretan, Oliver Kaye si Ester Peony VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cerbul de Aur 2019: cel mai bun moment din prima seara a fost pus in scena de Laura Bretan, Oliver Kaye si Ester Peony VIDEO

Debutul Festivalului International Cerbul de Aur 2019 a fost marcat de un recital impresionant pus in scena de Laura Bretan, Ester Peony si Olivier Kaye, de departe acesta fiind cel mai bun moment al primei seri. continuă pe Adevărul

BIAS 2019. Cel mai asteptat spectacol aviatic al anului va incepe maine

BIAS 2019, cel mai asteptat spectacol aviatic al anului isi va deschide portile vineri, 24 august. Sute de aeronove, piloti civili si militari, 12 ore de show aerian sustinut de cei mai buni piloti de acrobati.

Cel mai potrivit moment din an pentru reamenajarea terasei

O solutie la indemana pentru a pastra clientii si a atrage altii noi consta in a aduce noutate in spatiul tau, fie ca este vorba despre terasa, restaurant, hotel, bar sau piscina. Exista o multime de idei care iti pot veni in ajutor la acest capitol, singura mentiune ar fi sa optezi pentru investitii durabile atunci cand vine vorba de functionalitatea si utilitatea spatiului tau.

Valentin Iordache despre BIAS 2019, cel mai tare show aviatic: Cele mai spectaculoase numere vor avea loc in amurg!

Sunt in toi pregatirile pentru cel mai tare show aviatic din Capitala. Mai sunt doua zile pana la BIAS 2019, iar Pilotii Aeroclubului Roman repeta cele mai dificile exercitii. Aeroportul Baneasa este locul.

PE PIATA SPOT Romania - cel mai mare pret din regiune la electricitate

PZU: Pretul maxim al energiei electrice - 333,86 leiMWh Pretul mediu al energiei electrice pe piata bursiera spot, cu livrare ieri, pe piata din Romania a fost de 63,82 euro pe MWh, fiind cel mai mare din regiune, potrivit OPCOM. in moneda nationala, energia cos-ta in medie 301 lei pe MWh, cu un maxim de 440 de lei intre orele 17:00 si 18:00, arata Agerpres.

Emeli Sande si Irina Rimes urca pe scena Cerbul de Aur 2019 in a doua seara a festivalului

Cea de-a doua seara a Festivalului International Cerbul de Aur 2019, in care vor urca pe scena cantaretele Emeli Sande si Irina Rimes, este sold-out, potrivit organizatorilor.

Cine este Elvin Dandel, prezentatorul festivalului Cerbul de Aur 2019

Gazda a Cerbului de Aur 2019, alaturi de prezentatoarea TVR Eda Marcus, Elvin Dandel 37 de ani) a povestit ce inseamna pentru el festivalul pe care tatal sau, cantaretul Ricky Dandel 66 de ani), l-a prezentat de cinci ori.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 14 - 21 AUGUST Patria Bank - cel mai bun randament de la BVB

Profit de 2,79 milioane de lei in primele sase luni ale anului, fata de o pierdere de 23,4 milioane de lei pentru prima jumatate a anului trecut Influentate de rezultatele financiare publicate de companie pentru primele sase luni ale anului curent, actiunile Patria Bank PBK), ce au cunoscut un avans de 3,24%, in intervalul 14 - 21 august, reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 12 - 19 AUGUST IAR Brasov -- printre performerii de la BVB

Profit de aproape 36 milioane de lei, in primul semestru al anului curent, cu 15% mai mare decat cel obtinut in intregul an 2018 * Randament total de 48% pentru actiunea IARV, de la inceputul lui 2019 Impulsionate de rezultatele financiare publicate de companie pentru primele sase luni ale anului curent, actiunile producatorului de elicoptere IAR Brasov IARV), ce au cunoscut un avans de 13,32%, in intervalul 12 - 19 august, au urcat pe treapta a doua in topul titlurilor cu cele mai mari randamente de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 AUGUST Avans de 6,63% pentru Socep

Compania a raportat un profit net de 17,4 milioane de lei, pentru primul semestru al anului, cu 174% mai mare decat cel de la jumatatea anului 2018 Cu o apreciere a cotatiei de 6,63%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 august, actiunile operatorului portuar Socep Constanta SOCP) se situeaza pe pozitia a doua in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 9 - 16 AUGUST SIF Muntenia - singurul emitent in crestere din BET-FI

Avans de 4,42% pentru Nuclearelectrica Actiunile SIF Muntenia SIF4) au urcat cu 0,93%, in raport cu moneda euro, in intervalul 9 - 16 august, fiind singurele titluri in crestere din cadrul indicelui BET-FI, a carui cotatie a coborat cu 1,22%, in intervalul avut in vedere.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )