Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cercetari pentru omor din culpa, in cazul pacientei arse

România Liberă România Liberă,
Cercetari pentru omor din culpa, in cazul pacientei arse

Serviciul Omoruri din Politia Capitalei s-a sesizat din oficiu si efectueaza cercetari sub aspectul . continuă pe România Liberă

Serviciul Omoruri de la Politia Capitalei face cercetari pentru ucidere din culpa in cazul pacientei arse la Spitalul Floreasca (VIDEO)

Anchete in cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatie la Spitalul Floreasca. Femeia de 66 de ani a murit duminica seara. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri, iar anchetatorii fac cercetari pentru.

Filmul tragediei de la Floreasca. Cazul pacientei arse pe masa de operatie a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei

Pacienta de 66 de ani care a a luat foc pe masa de operatie, la Spitalul Floreasca, a murit duminica seara. Cazul pacientei arse pe masa de operatie a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei, iar acum anchetatorii fac cercetari pentru ucidere din culpa.

Anunt de ultima ora! Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, in cazul pacientei arse pe masa de operatie

Anunt de ultima ora! Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, Victor Costache, in cazul pacientei arse pe masa de operatie, duminica trecuta, la Spitalul Floreasca. Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, in cazul pacientei arse pe masa de operatie O pacienta a luat foc pe masa de operatie, duminica trecuta. Incidentul a fost facut public .

Emanuel Ungureanu (USR) anunta ca va depune la Parchetul General o sesizare penala in cazul pacientei arse la Floreasca

Deputatul USR Emanuel Ungureanu anunta ca va depune luni, la Parchetul General, o sesizare penala in cazul pacientei arse pe masa de operatie la Spitalul Clinic Floreasca, noteaza Agerpres.

Spitalul Floreasca, precizari cu privire la cazul pacientei arse

Spitalul Floreasca a venit precizari cu privire la cazul pacientei arse.

Cazul femeii arse pe masa de operatie la Floreasca, preluat de Serviciul Omoruri. Dosar pentru ucidere din culpa

Serviciul de omoruri al Politiei Capitalei a preluat cazul femeii care a luat foc pe masa de operatie la Floreasca iar ulterior a murit. Anchetatorii au deschis un dosar pentru ucidere din culpa, potrivit Digi 24 si Antena 3. Femeia in varsta de 66 de ani a decedat duminica, la o saptamana dupa ce a suferit arsuri pe 40% din corp, dupa ce in timpul unei operatii a luat foc.

Cine a tinut bisturiul in mana? Medicul care a coordonat interventia in cazul pacientei arse pe masa de operatie este chirurgul Sebastian Valcea

Medicul Mircea Beuran a declarat, intr-un interviu acordat in exclusivitate Oanei Zamfir, la Antena 3, ca echipa chirurgicala care a intervenit de urgenta pe 22 decembrie, in cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatie,este aceeasi alaturi de care acesta a efectuat prima interventie chirurgicala, pe 13 decembrie.

Noi precizari in cazul pacientei arse in timpul operatiei de la Spitalul Floreasca. Victor Costache: Unii chirurgi implicati in acest incident refuza sa coopereze cu echipele de control

Ministerul Sanatatii face noi precizari in cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatii in timpul unei interventii chirugicale de la Spitalul Floreasca din Capitala. Un control al fost demarat la.

Reprezentantul pacientilor, despre cazul pacientei arse la Floreasca: Un cumul de neglijente si o vina colectiva

Presedintele Asociatiei pentru Protectia Pacientilor, Vasile Barbu, arata ca vina pentru incidentul in care o pacienta a fost arsa pe masa de operatie este colectiva si ca personalul medical implicat in operatia asupra pacientei s-a grabit intrucat aceasta avea hemoragie interna.

Secretar de stat in Ministerul Sanatatii, despre cazul pacientei arse pe masa de operatie: A fost folosit un dezinfectant pentru maini

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a subliniat luni ca biocidul folosit pentru dezinfectia tegumentara a femeii care a murit la Spitalul Floreasca era aprobat spre utilizare in Romania, dar era recomandat pentru dezinfectarea mainilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )