Libnet.ro
UNICEF

16:30

Anunt de ultima ora! Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, in cazul pacientei arse pe masa de operatie

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora! Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, in cazul pacientei arse pe masa de operatie

Anunt de ultima ora! Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, Victor Costache, in cazul pacientei arse pe masa de operatie, duminica trecuta, la Spitalul Floreasca. Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, in cazul pacientei arse pe masa de operatie O pacienta a luat foc pe masa de operatie, duminica trecuta. Incidentul a fost facut public . continuă pe Playtech

Primele masuri luate de noul rector al Universitatii Bucuresti: dotarea urgenta a toaletelor, bani pentru deplasari si un audit intern

Eliminarea stampilei din procesele birocratice, cu exceptia actelor de studii, dotarea corespunzatoare a tuturor toaletelor din cladirile facultatilor, acordarea de finantare pentru participarea profesorilor la conferinte internationale se numara printre primele masuri luate de noul rector al Universitatii Bucuresti UB), Marian Preda.

Anunt de ultima ora facut de MAI: 44 de accidente, 19 morti, 33 de raniti grav in ultimele 48 de ore

Mesaj de ultima ora transmis de ministrul de Interne, Marcel Vela, dupa accidentul mortal in care a fost implicat Daniel Chitoiu.

Pacienta, arsa pe masa de operatie, la Floreasca! Ministrul Sanatatii trimite corpul de control

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat, sambata, ca va trimite corpul de control al ministe.

Ministrul Sanatatii, despre pacienta care a suferit arsuri in sala de operatie, la Spitalul Floreasca: Este in stare critica. Am aflat de acest incident abia in cursul zilei de vineri. Este inadmisibil (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, sambata, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca pacienta care a luat foc pe masa de operatie la Spitalul Floreasca din Capitala se.

Pacienta, arsa pe masa de operatie, la Floreasca! Ministrul Sanatatii trimite corpul de control

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat, sambata, ca va trimite corpul de control al ministe.

Ministrul Sanatatii, declaratii exclusive la Antena 3 privind incidentul de la Spitalul Floreasca

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca incidentul deosebit de grav de la Spitalul Floreasca, undeo pacienta afost arsa pe masa de operatie, fiind acum in stare grava cu arsuri pe 40% din suprafata corpului, nu a fost raportat de conducerea unitatii medicale.

Incident grav la Spitalul Floreasca. O pacienta, in stare critica dupa ce ar fi luat foc pe masa de operatie Ministrul Sanatatii: Este un incident deosebit de grav

O pacienta de 66 de ani, internata la spitalul Floreasca, este in stare critica, dupa ce ar fi luat foc in timpul unei operatii coordonate de Mircea Beuran, a anuntat de Facebook deputatul USR Emanuel Ungureanu. Informatiile au fost confirmate de Ministrul Sanatatii, Victor Costache, care a trimis Corpul de Control in ancheta.

Ultima ora de la Digi! Ce noutati le pregateste, din 2020, clientilor. Surpriza uriasa

Digi 124; RCS & RDS le da o veste buna clientilor. Despre ce surpriza este vorba? Ultimele noutati de la Digi24 Digi 124; RCS & RDS, unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de televiziune prin cablu din Romania anunta semnarea unui acord strategic care include lansarea televiziunii HGTV, lider pe segmentul de .

Rares Bogdan, anunt de ultima ora. Noul mandat al lui Iohannis, complet diferit

Europarlamentarul Rares Bogdan anunta ca noul mandat al lui Klaus Iohannis va fi total diferit de primul.

Politia Capitalei, anunt de ultima ora in cazul femeii arse in sala de operatii de la Spitalul Floreasca

Serviciul Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei a inceput o ancheta in cazul femeii care a fost arsa in sala de operatii de la Spitalul Floreasca. Pana in prezent, nu a fost depusa nicio plangere, transmite Politia Capitalei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )