Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cercetarile, in casa groazei din Caracal, continua! Cum i-a ironizat Dinca pe anchetatori

Playtech Playtech,
Cercetarile, in casa groazei din Caracal, continua! Cum i-a ironizat Dinca pe anchetatori

Perchezitiile, in casa groazei din Caracal, continua si in prima zi din weekend. Oamenii legii au revenit, sambata 10 august, pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, pentru a duce mai departe cercetarile. Dinca i-ar fi ironizat pe anchetatori la perchezitiile, avand o reactie total neasteptata. Ce le-a spus Gheorghe Dinca, la perchezitii, anchetatorilor Se anunta . continuă pe Playtech

Cercetarile, in casa groazei din Caracal, continua! Dinca i-a ironizat pe anchetatori: Ce frumos ca

Perchezitiile, in casa groazei din Caracal, continua si in prima zi din weekend. Oamenii legii au revenit, sambata 10 august, pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, pentru a duce mai departe cercetarile. Dinca i-ar fi ironizat pe anchetatori la perchezitiile, avand o reactie total neasteptata. Ce le-a spus Gheorghe Dinca, la perchezitii, anchetatorilor Se anunta .

UPDATE: 14 zile de la rapirea Alexandrei A sasea zi de cautari in casa groazei din Caracal Ce spune avocatul familiei Luizei

Politistii si procurorii s-au intors miercuri dimineata pentru a sasea zi de perchezitii la locuinta din Caracal a lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. in ultimele doua zile, anchetatorii au facut verificari si la marginea unei paduri unde Dinca a sustinut ca a aruncat trupul ars al Luizei, iar acolo au fost gasite fragmente osoase, dinti si cenusa. DIICOT a anuntat ca resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natura umana. Dinca ar fi primit bani prin transferuri bancare. Anchetatorii verifica daca provin din infractiuni.

Noi descoperiri in Casa Groazei din Caracal. Gheorghe Dinca a construit un adevarat labirint al mortii

Ancheta continua, miercuri, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce acesta a spus ca le-a ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, pe care initial le-a luat la ocazie, apoi le-a.

Noi descoperiri in Casa Groazei din Caracal. Gheorghe Dinca nu poate explica de ce

Ancheta continua, miercuri, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce acesta a spus ca le-a ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, pe care initial le-a luat la ocazie, apoi le-a.

Noi pete de sange uman si fire de par descoperite in casa groazei din Caracal

Noi detalii legate de ancheta de la Caracal. Astazi au fost descoperite alte probe biologice. Criminalistii de la fata locului au gasit fire de par si pete de sange la parterul casei lui Gheorghe Dinca,.

Se reiau cautarile de probe noi in casa groazei din Caracal

Procurorii si politistii reiau vineri cautarile de noi probe in casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza, sustinand ca le-a incinerat trupurile. Mandatul in baza caruia au loc perchezitiile expira sambata, insa DIICOT ar urma sa ceara prelungirea acestuia.

Anchetatorii s-au intors la casa groazei din Caracal. Continua si audierile de martori

Echipa care ancheteaza cazul celor doua crime de la Caracal continua vineri, 9 august 2019, perchezitiile in baza noului mandat obtinut saptamana trecuta. Vor fi analizate si alte dispozitive de stocare ale lui Gheorghe Dinca si vor fi audiati noi martori.

Sotia lui Dinca a locuit in casa groazei din Caracal dupa uciderea Luizei. Dezvaluirile vecinului suspectului

Vecinul suspectului Gheorghe Dinca, audiat joi, 8 august, la Caracal, a confirmat cele spuse intr-un interviu de primul avocat al presupusului criminal, anume ca sotia acestuia a locuit o vreme la Caracal, cel mai probabil dupa uciderea Luizei Melencu.

Crimele din Caracal. Ce apare pe harta Google, cand cauti casa criminalului Gheorghe Dinca

Casa criminalului din Caracal, Gheorghe Dinca, a devenit reper pe Google Maps. Gheorghe Dinca locuieste in cartierul Bold din Caracal, pe strada Craiovei, la numarul 169, chiar pe drumul principal E70.

Detalii incredibile despre Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal avea Facebook, laptop si aparat foto

Anchetatorii care au perchezitionat casa criminalului din Caracal au avut o surpriza de proportii. Acestiau au descoprit ca barbatul are cont de Facebook si folosea tehologie moderna. Gheorghe Dinca avea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )