Libnet.ro
UNICEF

01:05

Detalii incredibile despre Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal avea Facebook, laptop si aparat foto

Antena3 Antena3,
Detalii incredibile despre Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal avea Facebook, laptop si aparat foto

Anchetatorii care au perchezitionat casa criminalului din Caracal au avut o surpriza de proportii. Acestiau au descoprit ca barbatul are cont de Facebook si folosea tehologie moderna. Gheorghe Dinca avea. continuă pe Antena3

Anchetatorii ii fac toate poftele lui Gheorghe Dinca. Ce le-a cerut criminalul din Caracal

Gheorghe Dinca a indicat unui politist, pentru linistea sa sufleteasca, unde ar fi cadavrul Luizei, fapt pentru care, probabil, vazandu-l ca in sfarsit coopereaza, anchetatorii ii fac toate poftele. Ce le-a cerut criminalul din Caracal? Anchetatorii ii fac toate poftele lui Gheorghe Dinca Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis si ars doua tinere, pe .

Strigator la cer! Criminalul din Caracal se plange ca primeste apa prea calda in arest si ca este epuizat

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a facut o declaratie revoltatoare, in direct, la Antena 3. Acesta se plange ca criminalul din Caracal primeste apa calda in inchisoare. Dinca e extrem de.

Criminalul din Caracal a explicat cum a reusit sa incinereze pana la cenusa cadavrul Alexandrei Macesanu. Vecinii ii sustin marturia

Criminalul din Caracal a explicat anchetatorilor cum a reusit sa creasca temperatura focului care a mistuit cadavrul Alexandrei Macesanu, victima de doar 15 ani. Gheorghe Dinca sustine in continuare aceeasi teorie, iar declaratiile unor vecini intaresc marturia criminalului. Mai multi specialisti in incinerari sunt sceptici cu privire la metoda prin care a fost ucisa fata, .

Criminalul din Caracal ii pacaleste pe anchetatori pentru a scapa cu o pedeapsa mai mica. Cum poate face asta

Un fost ofiter de politie judiciara a subliniat faptul ca Dinca are o strategie pe care o urmareste cu strictete. Acesta induce in eroare anchetatorii pentru a putea scapa cu o pedeapa mai mica. Ce a spus fostul om al legii si cum poate scapa Dinca mai usor? Dinca pacaleste anchetatorii pentru o pedeapsa mai .

Cum arata camera in care Alexandra a fost tinuta de criminalul din Caracal - VIDEO

Intr-o incaperemizera, Gheorghe Dinca a tinut-o 26 de ore prizoniera pe adolescenta de 15 ani si a ucis-o. Camera groazei e intr-o anexa construita in spatele casei de Gheorghe Dinca. E o.

Cumpanasu, despre Gheorghe Dinca: Nu exista dubiu! Nu a actionat de capul lui

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, fata rapita si ucisa la Caracal de Gheorghe Dinca, afirma cain acest moment nu mai exista dubiuca Dinca nu a avut complici. in mod evide.

Consulul Romaniei din Bari, detalii despre Gheorghe Dinca: Nu exista date ca acest cetatean ar fi avut inderdictii in Italia

Mihai Gadea a prezentat in exclusivitate la Antena 3, un interviu cu consulul Romaniei la Bari,Lucretia Tanase. Nu exista date ca acestcetateanGheorghe Dinca ar fi avut legaturi in.

Fiica lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri din viata de familie a CRIMINALULUI de la Caracal

Daniela Dinca, fiica criminalului de la Caracal, a declarat ca tatal sau nu a fost niciodata violent in familie. De asemenea, aceasta enaga ca ar fi implicata in vreo retea de trafic de persoane.

Gheorghe Dinca, catre anchetatori: Hai ca v-am plimbat destul, va duc unde am dus-o pe Luiza

Criminalul Gheorghe Dinca si-a batut joc de anchetatori. Hai ca v-am plimbat destul, va duc unde am dus-o pe Luiza, asta le-ar fi spus criminalul din Caracal anchetatorilor, potrivit unor surse din ancheta,.

Gheorghe Dinca primea bani prin transfer bancar. Anchetatorii verifica de la cine proveneau

Apar noi informatii cu privire la criminalul din Caracal. Se pare ca Gheorghe Dinca primea diferite sume de bani prin transfer bancar. Ancehtatorii incearca sa afle cine sunt persoanele de la care proveneau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2405 seconds )