Libnet.ro
UNICEF

15:16

Noi descoperiri in Casa Groazei din Caracal. Gheorghe Dinca nu poate explica de ce

Antena3 Antena3,
Noi descoperiri in Casa Groazei din Caracal. Gheorghe Dinca nu poate explica de ce

Ancheta continua, miercuri, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce acesta a spus ca le-a ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, pe care initial le-a luat la ocazie, apoi le-a. continuă pe Antena3

Noi descoperiri in Casa Groazei din Caracal. Gheorghe Dinca a construit un adevarat labirint al mortii

Ancheta continua, miercuri, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce acesta a spus ca le-a ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, pe care initial le-a luat la ocazie, apoi le-a.

Criminalistii revin in Casa Groazei din Caracal. Gheorghe Dinca le-ar fi aruncat fetelor mai multi bani pe bancheta din spate a masinii

Politistii se reintorc in Casa Groazei din Caracal pentru a relua cercetarile, iar cateva fire de par care nu apartint Luizei sau Alexandrei deschid noi piste pentru anchetatori. Testele ADN vor fi cele care.

Noi informatii in dosarul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca, profilul psihologic al unui criminal monstruos

Numeroasele informatii care ies la iveala din dosarul crimelor din Caracal contureaza un profil psihologic monstruos al criminalului. Martorii vorbesc despre comportamentul deviant al lui Gheorghe Dinca. Acestia .

UPDATE: 14 zile de la rapirea Alexandrei A sasea zi de cautari in casa groazei din Caracal Ce spune avocatul familiei Luizei

Politistii si procurorii s-au intors miercuri dimineata pentru a sasea zi de perchezitii la locuinta din Caracal a lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. in ultimele doua zile, anchetatorii au facut verificari si la marginea unei paduri unde Dinca a sustinut ca a aruncat trupul ars al Luizei, iar acolo au fost gasite fragmente osoase, dinti si cenusa. DIICOT a anuntat ca resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natura umana. Dinca ar fi primit bani prin transferuri bancare. Anchetatorii verifica daca provin din infractiuni.

INTERVIU EXCLUSIV. Cum a ajuns fiica monstrului din Caracal, Gheorghe Dinca, sa plece in Italia

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un interviu incendiar in care se explica cum a plecat fiica monstrului din Caracal in Italia. Despre fiica criminalului din Caracal stim deja ca a avut o.

Cercetarile in casa criminalului din Caracal continua si azi. Dinca le-ar fi aruncat fetelor bani pe bancheta din spate

A patra zi de verificari pentru anchetatori in cazul Caracal! Oameni legii au revenit, luni 5 august, in casa lui Gheorghe Dinca, pentru continuarea cercetarilor. Acestia incerca astfel sa afle daca, in afara de Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, mai exista si alte victime. A patra zi de cercetari in casa criminalului din Caracal .

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca se plange ca este obosit. Primeste apa, dar aceasta se incalzeste si este o problema

Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza, se plange ca este obosit si primeste apa care se incalzeste, in timpul perchezitiilor din casa lui, sustine Claudiu Lascoschi, avocatul acestuia. El mai afirma ca toti cei care participa la cercetarile din casa lui Dinca lucreaza in conditii grele.

Oase intr-o padure din Caracal. Gheorghe Dinca sustine ca ar fi ale Luizei Melencu

Luiza Melencu ar fi fost gasita moarta. intr-o padure de langa Caracal, la mica distanta casa lui Gheorghe Dinca,ar fi fost gasite oase, intr-un loc indicat de criminal, oase despre care Dinca.

Crimele din Caracal. Ce apare pe harta Google, cand cauti casa criminalului Gheorghe Dinca

Casa criminalului din Caracal, Gheorghe Dinca, a devenit reper pe Google Maps. Gheorghe Dinca locuieste in cartierul Bold din Caracal, pe strada Craiovei, la numarul 169, chiar pe drumul principal E70.

Noi cautari in cazul monstrului din Caracal. Anchetatorii cauta telefonul Luizei, intr-un lan de floarea soarelui

Politistii se reintorc in Casa Groazei din Caracal pentru a relua cercetarile, iar cateva fire de par care nu apartint Luizei sau Alexandrei deschid noi piste pentru anchetatori. Testele ADN vor fi cele care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )