Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cercetarile la locuinta lui Gheorghe Dinca au fost finalizate. Anuntul DIICOT

Antena3 Antena3,
Cercetarile la locuinta lui Gheorghe Dinca au fost finalizate. Anuntul DIICOT

DIICOT a anuntat ca joi au fost finalizate in cea mai mare parte cercetarile criminalistice la locuinta lui Gheorghe Dinca din Caracal. Astazi, 29. 2019, activitatile desfasurate la domiciliul. continuă pe Antena3

Cazul Caracal. DIICOT: Perchezitiile la locuinta lui Gheorghe Dinca au fost in cea mai mare parte finalizate

Procurorii au finalizat perchezitiile la locuinta lui Gheorghe Dinca, barbatul care a marturisit ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a anuntat joi DIICOT.

DIICOT a finalizat cercetarile la locuinta lui Gheorghe Dinca

DIICOT a anuntat ca joi au fost finalizate in cea mai mare parte cercetarile criminalistice la locui.

Politistul care a pazit locuinta lui Gheorghe Dinca, suspect intr-un dosar de proxenetism. Agentul, destituit din functie

Un politist din Caracal, care lucra la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt, a fost destituit pentru abateri disciplinare, dupa finalizarea cercetarii prealabile declansate ca.

DIICOT: Activitatile desfasurate la domiciliul lui Gheorghe Dinca au fost in cea mai mare parte finalizate

DIICOT anunta ca, joi, activitatile desfasurate la domiciliul inculpatului Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal acuzat le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. au fost in cea mai mare parte finalizate, cu referire directa la cercetarea criminalistica. Reprezentantii DIICOT spun ca in continuare se vor desfasura alte activitati, in functie de analiza probelor adunate pana acum.

Procurorul si judecatorul care au tinut in loc interventia in casa lui Gheorghe Dinca au fost audiati de Sectia speciala

Procurorul care a tinut in loc interventia in casa lui Gheorghe Dinca ar putea primi in curand lovitura de gratie. Mai multi colegi ai lui, dar si un judecator au fost deja audiati de procurorii de.

Procurorul care a tinut in loc interventia in casa lui Gheorghe Dinca au fost audiat de Sectia speciala

Procurorul care a tinut in loc interventia in casa lui Gheorghe Dinca ar putea primi in curand lovitura de gratie. Mai multi colegi ai lui, dar si un judecator au fost deja audiati de procurorii de.

DIICOT, anunt de ultima ora in cazul Caracal: Cercetarile desfasurate la domiciliul lui Gheorghe Dinca, aproape de finalizare

DIICOT a anuntat joi ca cercetarile desfasurate la domiciliul inculpatului Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal acuzat le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, au fost in cea mai mare parte.

Criminalistii scaneaza locuinta din Caracal. Gheorghe Dinca a ajuns la fata locului

UPDATE Ancheta de la Caracal continua. Luni, anchetatorii vor continua scanarea curtii lui Dinca. Inculpatul din Caracal, Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, de 15 ani, si a Luizei.

Criminalistii continua sa scaneze locuinta din Caracal. Gheorghe Dinca: Sapaturile nu au rost, anchetatorii nu vor gasi nimic

Ancheta de dinCaracal intraina cincea saptamana. Criminalistii scaneaza lunicasa lui Gheorghe Dinca insperantacavor gasi aici mai multe indicii despre crimele.

Gheorghe Dinca l-a sunat pe fiul sau din arest. Cine este Ionut si de ce l-a sunat criminalul tocmai pe el

Singurul copil al criminalului din Caracal care a fost renegat de toata familia a fost sunat de tatal sau din arest. Ionut Dinca nu tinea legatura cu parintele lui inca dinainte de a pleca in Italia, loc unde munceste de peste 17 ani. De ce nu avea o relatie buna cu el si ce l-a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )