Libnet.ro
UNICEF

18:15

Un cercetas de locatie al serialului Narcos a fost gasit mort in Mexic

Adevărul Adevărul,
Un cercetas de locatie al serialului Narcos a fost gasit mort in Mexic

Un cercetas de locatie al hitului de la Netflix, Narcos, a fost gasit mort, cu mai multe rani provocate de gloante, in Mexic, unde acesta cauta locuri adecvate pentru filmarea celui de-al patrulea sezon al serialului, relateaza The Telegraph. continuă pe Adevărul

Un cercetas de locuri de filmare pentru serialul Narcos a fost gasit mort in Mexic

Un cercetas de locuri de filmare pentru hitul Netflix, Narcos, a fost gasit mort, cu mai multe rani provocate de gloante, in Mexic, unde acesta cauta locuri adecvate pentru filmarea celui de-al patrulea sezon al serialului, relateaza The Telegraph.

Un sofer de TIR a fost gasit mort in cabina, la punctul de frontiera Giurgiu - Ruse

Inspectorul sef al ITPF Giurgiu, Nicu Raboj, a declarat vineri ca un sofer de tir, cetatean strain, a fost gasit decedat de politistii de frontiera giurgiuveni in cabina camionului pe care il conducea, in incinta Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu.

Nepotul ministrului Petre Daea a fost gasit mort: Noi informatii despre jurnalistul Marius Daia (FOTO)

Nepotul ministrului Agriculturii, jurnalistul Marius Daia, a fost gasit decedat in apartamentul sau din Drobeta Turnu Severin. in varsta de 35 de ani, barbatul ramasese recent fara serviciu,.

Cunoscut afacerist roman, gasit mort la Viena

Alerta la Viena, dupa ce un cunoscut dar discret om de afaceri roman a fost gasit mort in apartamentul sau din centrul Vienei. Este vorba despre fostul sef al Corpului de Control al Guvernului Costica.

Crima suspecta!!! Managerul de locatie al Narcos a fost impuscat (FOTO)

Managerulde locatie al filmului Narcos a fost impuscat mortal luni in timp ce cautalocatii din Mexic pentru sezonul al patrulea al serialului Narcos, potrivit.

Unde a fost gasit fostul fotbalist Clarke Carlisle, dupa ce a fost dat disparut de familie

Fostul fotbalist Clarke Carlisle, dat disparut vineri de familie, a fost gasit de politie in orasul Liverpool, scrie BBC. Sotia acestuia, Carrie, alertase politia din Lancashire dupa ce Clarke nu a.

Un profesor din Prahova a fost gasit impuscat. Pare o sinucidere

Un barbat in varsta de 42 de ani din orasul Breaza a fost gasit impuscat, vineri, tatal sau fiind cel care care i-a descoperit cadavrul si a alertat Politia.

Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-un lan de porumb. Ar putea fi vorba despre un paznic disparut de sase luni

Descoperire socanta intr-un lan de porumb, la marginea localitatii Sarulesti, din judetul Calarasi. Cadavrul unui barbat a fost gasit de soferul combinei care aduna cocenii de pe camp. Se.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3316 seconds )