Libnet.ro
UNICEF

21:15

Un cercetator roman a primit o finantare de 1,5 milioane euro din partea Uniunii Europene

Adevărul Adevărul,
Un cercetator roman a primit o finantare de 1,5 milioane euro din partea Uniunii Europene

Cercetatorul roman in stiinte computationale, dr. Alexandru Tomescu, de la Universitatea din Helsinki a primit o finantare de la Uniunea Europeana in valoare de 1,5 milioane euro pentru un proiect legat de secventierea ADN, o tehnologie care poate fi folosita in diagnosticul medical. continuă pe Adevărul

PENTRU REFINANTAREA UNUI CREDIT DE 6,7 MILIOANE EURO COCOR se imprumuta la OTP Bank

COCOR se imprumuta la OTP Bank, pentru refinantarea unui credit de 6,7 milioane euro, conform unui comunicat de presa al bancii. Acesta arata: OTP Bank Romania a semnat, recent, un contract cu Cocor Bucuresti, compania care opereaza centrul comercial situat in centrul vechi al Bucurestiului. Contractul prevede un imprumut care va permite COCOR sa refinanteze un credit de 6,7 milioane de euro, contractat anterior. Conform tranzactiei, suma va fi rambursata in 10 ani, implicand transe lunare egale si pastrarea garantiilor aprobate de consiliu.

IN AUGUST Rezervele valutare la BNR au urcat la 35,61 milioane euro

La 31 august 2019, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 35. 619 milioane euro, fata de 35. 473 milioane euro la 31 iulie 2019, se arata intr-un comunicat remis redactie noastre.

Primaria Sectorului 4 - licitatie de 136 milioane euro pentru amenajarea domeniului public

Primaria Sectorului 4 a lansat o licitatie de 643,7 milioane lei 136 milioane euro) pentru amenajarea domeniului public de pe raza sectorului, informeaza news. ro.

PRIMUL SEMESTRU, 2019 Companiile Uniqa au raportat un profit cumulat de 1,71 milioane euro

Companiile Uniqa Asigurari si Uniqa Asigurari de viata au anuntat, luni, ca au inregistrat in primul semestru un profit cumulat de 1,71 milioane de euro in Romania si, in total, au incheiat prima parte a anului cu prime brute subscrise situate la nivelul de 48,6 milioane de euro.

FEDR investeste 363,3 milioane euro pentru construirea podului peste Dunare la Braila

Fondul European de Dezvoltare Rurala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila, a anuntat luni Comisia Europeana, care precizeaza ca proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pentru a imbunatati conexiunile de transport dinspre Marea Neagra inspre nord-estul Romaniei.

Investitie de 363,3 milioane euro pentru construirea unui pod peste Dunare

Fondul European de Dezvoltare Rurala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila, a anuntat, luni, Comisia Europeana, care precizeaza ca proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pentru a imbunatati conexiunile de transport dinspre Marea Neagra inspre nord-estul Romaniei, informeaza news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )