Libnet.ro
UNICEF

01:05

FEDR investeste 363,3 milioane euro pentru construirea podului peste Dunare la Braila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FEDR investeste 363,3 milioane euro pentru construirea podului peste Dunare la Braila

Fondul European de Dezvoltare Rurala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila, a anuntat luni Comisia Europeana, care precizeaza ca proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pentru a imbunatati conexiunile de transport dinspre Marea Neagra inspre nord-estul Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Investitie de 363,3 milioane euro pentru construirea unui pod peste Dunare

Fondul European de Dezvoltare Rurala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila, a anuntat, luni, Comisia Europeana, care precizeaza ca proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pentru a imbunatati conexiunile de transport dinspre Marea Neagra inspre nord-estul Romaniei, informeaza news. ro.

363 de milioane de euro pentru construirea podului peste Dunare in Braila

Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila. Proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pe.

Fondul European de Dezvoltare Regionala investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare la Braila: Cand ar trebui sa fie finalizat proiectul

Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila, potrivit unui comunicat de presa al Reprezentantei Comisiei Europene.

Primaria Sectorului 4 - licitatie de 136 milioane euro pentru amenajarea domeniului public

Primaria Sectorului 4 a lansat o licitatie de 643,7 milioane lei 136 milioane euro) pentru amenajarea domeniului public de pe raza sectorului, informeaza news. ro.

Podul de peste Dunare de la Braila primeste 363 de milioane de euro fonduri europene

Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila. Proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pentru a imbunatati conexiunile de transport dinspre Marea Neagra inspre nord-estul Romaniei.

Podul peste Dunare de la Braila primeste 363 de milioane de euro de la Comisia Europeana

Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea podului peste Dunare in orasul Braila, cel mai mare proiect de infrastructura de dupa 1989, potrivit unui comunicat de presa emis de Reprezentanta.

AFIR: Fondurile de 200 milioane de euro pentru investitiile in sisteme de irigatii, epuizate

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) anunta ca s-a inchis sesiunea de primire a cererilor de finantare pentru investitii in infrastructura de irigatii, ca urmare a epuizarii fondurilor disponibile pentru aceasta sesiune, de 200 milioane euro, scrie News. ro.

Podul peste Dunare de la Braila primeste finantare europeana nerambursabila de 363 de milioane de euro. Termen de finalizare: 2023

Circa 363 de milioane de euro din cadrul Fondului European de Dezvoltare Regionala FEDR) au fost aprobati pentru realizarea Podului peste Dunare de la Braila si a unei retele de noi drumuri de circa 23 de km in zona, anunta Comisia Europeana. Contractul de circa 433 milioane de euro pentru realizarea podului a fost semnat la inceput de 2018, iar lucrarile efective au inceput in acest an. Podul va avea o lungime de circa 2 kilometri, iar termenul de executie este de trei ani.

Fermierii au epuizat fondurile europene pentru sisteme de irigatii: 300 milioane Euro ceruti in 2019

Fermierii romani grupati in organizatii de utilizatori de apa in agricultura au depus cereri de finantare in valoare totala de peste 300 de milioane de euro pentru finantarea unor sisteme de irigatii cu fonduri europene, peste bugetul total de 200 de milioane de euro disponibil pentru acest apel de proiecte din 2019, a anuntat, vineri, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR).

Ministerul Fondurilor Europene anunta aprobarea finantarii pentru construirea podului suspendat de la Braila. Ministrul Roxana Minzatu: Speram sa continuam cu investitii cu fonduri europene de acest tip. VIDEO

Comisia Europeana a anuntat, vineri seara, ca a aprobat finantarea pentru construirea podului suspendat de la Braila. in acelasi timp, au fost aprobate si finantarile pentru extinderea retelelor de apa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )