Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cercetatorii au mentinut n viata timp de mai multe ore creierii unor porci decapitati. Experimentul ar putea avea urmari asupra prelungirii vietii oamenilor

Hotnews Hotnews,
 Cercetatorii au mentinut n viata timp de mai multe ore creierii unor porci decapitati. Experimentul ar putea avea urmari asupra prelungirii vietii oamenilor

Cercetatorii de la Universitatea Yale au restabilit circulatia creierilor unor porci decapitati si au tinut in viata organele pentru mai multe ore, in incercarea de a gasi o modalitate de a studia in detaliu creierul uman in laborator, relateazaBBC. Tehnica ar putea fi folosita pentru transplantul creierului uman in alt corp. continuă pe Hotnews

Neurologi de la Universitatea Yale au mentinut n viata timp de 36 de ore creierii unor porci decapitati

Intr-un pas care ar putea duce la schimba definitiei mortii, cercetatorii au restabilit circulatia in creierii unor porci decapitati mentinandu-i in viata timp de 36 de ore, scrie MIT Technology Review. Aceasta reusita le permite oamenilor de stiinta sa abordeze noi modalitati de a cerceta in laborator creierul intact, cu tinta probabila de a se reusi acelasi lucru si in cazul creierului uman.

Tinerii din generatia millennials au de doua ori mai multe sanse sa se confrunte cu probleme de depresie si anxietate

Un studiu recent arata ca tinerii din generatia millennial au de doua ori mai multe sanse sa se confrunte cu probleme de depresie si anxietate. Cercetatorii pun aceasta problema pe seama sentimentului de singuratate tot mai des resimtit de noua generatie.

WADA: Italia, tara cu cele mai multe ncalcari ale regulamentului antidoping n 2016; Romnia ocupa locul 11

Italia este tara cu cele mai multe incalcari ale regulamentului antidoping pe parcursul anului 2016 147), conform datelor prezentate de Agentia Mondiala Antidoping AMA/WADA), in timp ce Romania se afla pe locul 11, cu 46 de cazuri.

Greva la o fabrica de munitie din Gorj. Angajatii care s-au aflat in somaj tehnic nu si-au primit banii pe mai multe luni

Peste o suta de salariati de la Uzina Mecanica Sadu, aflata la intrare pe Defileul Jiului, unde se produce munitie, s-au aflat timp de mai multe zile in greva din cauza ca nu si-au primit banii pe perioada somajului tehnic.

Aproape 40.000 de locuri de munca, vacante la nivel national. Cele mai multe sunt in Bucuresti, Prahova, Dolj, Arad si Sibiu

Aproape 40. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Dolj, Arad si Sibiu, in timp ce in Mehedinti, Giurgiu si Bacau sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Bistrita-Nasaud: Trei persoane, retinute dupa ce au obligat mai multe minore sa se prostitueze

Trei persoane din Bistrita-Nasaud au fost retinute dupa ce, din 2016, au obligat mai multe minore sa se prostitueze. Potrivit DIICOT, incepand cu 2016, cei trei o femeie si doi barbati au recrutat mai multe minore pe care le-au obligat sa se prostitueze cu barbati gasiti pe o platforma de publicitate online, la categoria matrimoniale-escorte.

Reactii acide dupa ce mai multe state UE nu au fost de acord cu taxa lui Macron, destinata gigantilor Internetului

Opozitia mai multor state membre ale UE a impiedicat adoptarea unui acord european ce ar fi permis taxarea marilor societati din sectorul digital, propunere initiata de presedintele Frantei, Emmanuel Macron, esecul demersului provocand o reactie.

O vizita si mai multe ingrijorari

Vizita in Israel a presedintelui partidului de guvernamant, Liviu Dragnea, insotit de premier si de ministrul de Externe, ridica multe ingrijorari. Cateva din ele au fost semnalate de presedintele Klaus Iohannis, ce a denuntat secretomania pregatirii vizitei.

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume, iNCHIS. Politia a arestat mai multe persoane

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume a fost inchis, anunta autoritatile britanice. Mai multe persoane au fost arestate in aceasata descindere la care au participat cinci tari. Hackeri din intreaga.

Cele mai multe tranzactii cu criptomonede au loc pe platformele din Malta

Majoritatea operatiunilor de pe platformele de tranzactionare de criptomonede au loc in Malta, stat care vrea sa isi mareasca avutia devenind una dintre jurisdictiile cele mai prietenoase pentru un sector care ingrijoreaza autoritatile de reglementare din alte tari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )