Libnet.ro
UNICEF

06:15

WADA: Italia, tara cu cele mai multe ncalcari ale regulamentului antidoping n 2016; Romnia ocupa locul 11

Hotnews Hotnews,
 WADA: Italia, tara cu cele mai multe ncalcari ale regulamentului antidoping n 2016; Romnia ocupa locul 11

Italia este tara cu cele mai multe incalcari ale regulamentului antidoping pe parcursul anului 2016 147), conform datelor prezentate de Agentia Mondiala Antidoping AMA/WADA), in timp ce Romania se afla pe locul 11, cu 46 de cazuri. continuă pe Hotnews

Aproape 40.000 de locuri de munca, vacante la nivel national. Cele mai multe sunt in Bucuresti, Prahova, Dolj, Arad si Sibiu

Aproape 40. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Dolj, Arad si Sibiu, in timp ce in Mehedinti, Giurgiu si Bacau sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai multe tranzactii cu criptomonede au loc pe platformele din Malta

Majoritatea operatiunilor de pe platformele de tranzactionare de criptomonede au loc in Malta, stat care vrea sa isi mareasca avutia devenind una dintre jurisdictiile cele mai prietenoase pentru un sector care ingrijoreaza autoritatile de reglementare din alte tari.

Primarii ingropate in datorii. Topul judetelor cu cele mai multe restante

Tot mai multe primarii au facturi neachitate catre diversi furnizori. O statistica Jurnalul arata ca la nivelul intregii tari au fost inregistrate restante de 195 milioane de lei, in crestere cu 7 milioane de.

Alimentele care contin cele mai multe toxine. Afla la ce trebuie sa fii atent

Plantele si unele animale se apara de atacuri prin substante otravitoare toxine), care sunt stocate de regula in anumite parti ale plantei sau in anumite organe. Se estimeaza ca omul preia odata cu hrana ap.

Politic show: Iohannis, dupa ce Dancila nu i-a raspuns la telefon: Daca ar fi un domn prim-ministru, i-as spune ceva. Fiind o doamna, ma abtin; Cine sunt deputatii cu cele mai multe absente nemotivate; Pariul lui Iohannis

Joi, ultima sansa ca legile Justitiei sa ajunga pe masa Comisiei de la Venetia. Surse: Romania ar putea fi monitorizata de Consiliul Europei, la fel ca in anii '90. Cel mai important for al Consiliului Europei va dezbate joi solicitarea. Denuntatorul medicului Mihai Lucan: Face ce stie cel mai bine, ameninta, hartuieste si incearca sa intimideze. Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor si omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, il acuza pe medic de.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de furtuna in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi seara, noi atentionari nowcasting Cod galben de furtuna pentru localitati din judetele Dolj, Bistrita-Nasaud si Mures. Potrivit meteorologilor,.

Horoscop. Acestea sunt cele mai plictistoare zodii ale horoscopului

Balanta Obsesia pentru echilibru in viata si efortul de a face lucrurile in asa fel incat sa faci lucrurile sa mearga bine nu te fac o persoana prea fun. Cateodata e bine sa uiti de reguli si sa te.

Cele mai bizare superstitii ale romanilor. intamplarile banale care aduc noroc sau schimba in rau destinul oamenilor

Romanii au fost priviti din cele mai vechi timpuri ca un popor superstitios, care isi uimea oaspetii cu credintele sale neobisnuite si strictetea cu care tinea la ele.

Secretele de frumusete ale imparatesei Sissi, una dintre cele mai frumoase femei din istorie

Celebra imparateasa Sissi a Austriei a fost una dintre cele mai frumoase femei ale epocii. Sotia imparatului Franz Joseph era obsedata de aspectul obrazului si al parului ei lung si bogat, de silueta ei ca .

Bosch spune ca a gasit o solutie tehnica ce va face ca masinile diesel sa scape de interdictiile impuse de tot mai multe orase. Seful companiei: Diesel-ul are viitor

Grupul german Bosch spune ca inginerii sai au gasit o solutie tehnica ce va face ca emisiile de oxizi de azot ale masinilor diesel sa fie mult sub cele mai dure limite. Seful companiei spune ca solutia va fi una salvatoare pentru masinile diesel si ca acestea vor scapa de numarul tot mai mare de interdictii care vor aparea. Tehnologia ar putea ajunge peste doi ani in piata.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )