Libnet.ro
UNICEF

18:45

Un portret al Regelui Mihai a fost ascuns mai bine de o jumatate de secol intr-o biserica din Dolj: Tabloul a fost scos la lumina abia dupa caderea regimului comunist(VIDEO)

B1 B1,
Un portret al Regelui Mihai a fost ascuns mai bine de o jumatate de secol intr-o biserica din Dolj: Tabloul a fost scos la lumina abia dupa caderea regimului comunist(VIDEO)

Un portret al Regelui Mihai a fost ascuns mai bine de o jumatate de secol intr-o biserica din Dolj, pentru a nu fi distrus de comunistii. in satul doljean Salcia, executantii Partidului Comunist au. continuă pe B1

Premierul Tudose, dupa moartea Regelui Mihai: A fost un model de moralitate si demnitate pentru romani

Premierul Mihai Tudose a scris, marti, dupa anuntul mortii Regelui Mihai, ca majestatea sa a fost un model de moralitate si demnitate pentru romani si o personalitate care a marcat puternic istoria Romaniei.

Portretul Regelui Mihai descoperit intr-o biserica din Dolj. Chipul Regelului a fost acoperit cu var mai bine de o jumatate de secol

Portretul Regelui Mihai I al Romaniei a fost descoperit in satul doljean Salcia in 1994. Chipul Regelui a fost acoperit cu var mai bine de o jumatate de secol.

Portretul Regelui Mihai I al Romaniei, descoperit intr-o biserica din Dolj. Chipul Regelului a fost acoperit cu var mai bine de o jumatate de secol

Portretul Regelui Mihai I al Romaniei a fost descoperit in satul doljean Salcia. Chipul Reegelui a fost acoperit cu var mai bine de o jumatate de secol.

Programul funeraliilor Regelui Mihai I al Romaniei. inmormantarea va avea loc pe 16 decembrie la Curtea de Arges

MS Regele Mihai I al Romaniei va fi inmormantat la Catedrala Arhiepiscopala din Curtea de Arges, in Necropola Regala alaturi de Regina Ana, cea care i-a fost alaturi mai bine de 70 de ani, du.

Mesajul socant transmis de actrita Carmen Tanase la moartea Regelui Mihai: Am fost si vom ramane prosti!

Actrita Carmen Tanase, cunoscuta ca fiind o simpatizanta a familiei regale, a transmis un mesaj socant si extrem de dur dupa moartea Regelui Mihai. Iertare, Majestate! Am fost si vom ramane.

FOTO Fostul primar al Iasiului, Constantin Simirad, dupa moartea Regelui Mihai: Unii plang crocodileste

Cel mai longeviv primar al Iasiului, Constantin Simirad, a scris joi mesaj legat de moartea Regelui Mihai publicand si mai multe imagini din arhiva personala.

Liviu Dragnea: Cum poate cineva sa conditioneze o dezbatere despre legi de moartea Regelui Mihai? (VIDEO)

Camera Deputatilor a inceput miercuri dezbaterile pe proiectul de modificare a Legii privind statutul judecatorilor si procurorilor. Dezbaterile au durat mai bine de o ora, iar scandalul a caracterizat.

VIDEO Neagu Djuvara, plangand, despre Regele Mihai: Mai bine vorbesc strainii despre el decat noi

Istoricul Neagu Djuvara a vorbit depre moartea Regelui Mihai, amintindu-si, cu lacrimi in ochi, de deminitatea acestuia in vremuri atat de grele, care i-a ramas intiparita in minte.

Ion Iliescu, la moartea Regelui Mihai: Relatia noastra nu a fost simpla, in vremurile agitate ale inceputului tranzitiei, dar ratiunea si sensul servirii interesului public au fost mai puternice

Fostul presedinte Ion Iliescu a postat pe blogul sau un mesaj in urma mortii Regelui Mihai. Relatia noastra nu a fost simpla, in vremurile agitate ale inceputului tranzitiei. Ratiunea si sensul servirii interesului public, indiferent de pozitia in care ne aflam, au fost mai puternice, si, impreuna, am reusit sa transmitem catre partenerii nostri un mesaj puternic, de asumare a valorilor comunitatii europene, a scris el.

Mesajul emotionant transmis de medicul roman declarat cel mai bun angajat al celui mai mare spital din Londra despre moartea Regelui Mihai

Medicul Roxana Hotoboc, care a fost declarat cel mai bun angajat in luna februarie al celui mai mare spital din Londra, a transmis un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook cu privire la disparitia Regelui Mihai.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )