Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ceremonie solemna la CCR: Klaus Iohannis isi preia cel de-al doilea mandat de presedinte

Antena3 Antena3,
Ceremonie solemna la CCR: Klaus Iohannis isi preia cel de-al doilea mandat de presedinte

UPDATEPresedintele Klaus Iohannis a ajuns la CCR,pentru a isi prelua cel de-al doilea mandat la Palatul Cotreoceni. La sedinta solemna participa premierul Ludovic Orban, membri ai Guvernului,. continuă pe Antena3

Ceremonie solemna la CCR: Klaus Iohannis isi preia cel de-al doilea mandat de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis va merge joi,la ora 16. 00, la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru a isi prelua cel de-al doilea mandat la Palatul Cotreoceni. CCR va valida intr-o ceremonie solemna.

Alegeri prezidentiale 2019. Locul din tara in care Viorica Dancila i-a luat fata lui Klaus Iohannis

Alegerile prezidentiale din 2019 si, concret, cel de-al doilea tur al scrutinului electoral disputat intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, a adus cu sine cateva surprize. Asta deoarece preferintele politice ale alegatorilor romani au fost bine pronuntate, mai ales in cateva judete ale tarii. Daca romanii au votat-o pe candidata PSD intr-un procent 34,12%, la .

Klaus Iohannis si-a preluat mandatul de la CCR: E o onoare deosebita si o mare responsabilitate

UPDATE Klaus Iohannis si-a preluat cel de-al doilea mandat de presedinte intr-o sedinta solemna la CCR, dupa ce a castigat alegerile prezidentiale din 24 noiembrie. Presedintele Klaus Iohannis a afirmat .

Klaus Iohannis, la preluare mandatului de presedinte: Primul a fost plin de provocari. Am ramas conectat la problemele reale ale societatii

Klaus Iohannis a participat, joi, la sedinta solemna a CCR pentru validarea celui de-al doilea mandat de presedinte al sau. De asemenea, presedinte Klaus Iohannis a precizat in fata judecatorilor Curtii.

Klaus Iohannis, la CCR. Presedintele merge pentru preluarea celui de-al doilea mandat

Klaus Iohannis merge astazi la CCR pentru preluarea celui de-al doilea mandat de presedinte al Romaniei. Rezultatele alegerilor vor fi validate azi de Biroul Electoral Central si vor fi trimise la Curtea.

CCR a validat al doilea mandat al lui Klaus Iohannis: Voi veghea in continuare la respectarea Constitutiei si voi sustine valorile staului de drept si parcursul european al Romaniei (VIDEO)

Curtea Constitutionala a validat, joi, alegerea lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de presedinte. Seful statului a declarat ca votul pe care i l-au acordat romanii reprezinta o onoare deosebita si o.

BEC a anuntat rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale. Validarea mandatului lui Klaus Iohannis va avea loc la ora 16.00, la CCR -UPDATE

Klaus Iohannis a obtinut 66,09% din voturile valabil exprimate, 6. 135 de voturi valabil exprimate, in timp ce Viorica Dancila a obtinut 33. 91% din voturi, mai exact 3. 922 de voturi, potrivit rezultatelor finale ale BEC.

Klaus Iohannis a anuntat numarul militarilor care vor participa la misiuni internationale in 2020: Romania isi ia foarte in serios misiunea de a exporta securitate (VIDEO)

Romania continua misiunile armate internationale. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa sedinta CSAT, ca a aprobat fortele armate care vor participa la misiuni anul viitor. Am avut.

Klaus Iohannis: Alegerile anticipate sunt o solutie buna! Ce isi propune presedintele pentru al doilea mandat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca alegerile anticipate sunt o solutie buna. Alegerile anticipate sunt o solutie buna si ar fi de dorit sa se ajunga la alegerile anticipate. insa acum este.

Igor Dodon l-a felicitat pe Klaus Iohannis:imi doresc sa reusim sa tinem Romania si Moldova cat mai departe de false dezbateri geopolitice

Presedintele Igor Dodon l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria obtinuta in alegerile prezidentiale din Romania. intr-o postare pe Facebook, Igor Dodon a scris ca isi doreste ca in acest nou mandat al lui Klaus Iohannis sa reusim impreuna sa tinem Romania si Republica Moldova cat mai departe de false dezbateri geopolitice, dar in acelasi timp, sa reusim sa apropiem cat mai mult cetatenii nostri si sa lucram pentru bunastarea lor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )