Libnet.ro
UNICEF

22:45

Klaus Iohannis, la preluare mandatului de presedinte: Primul a fost plin de provocari. Am ramas conectat la problemele reale ale societatii

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, la preluare mandatului de presedinte: Primul a fost plin de provocari. Am ramas conectat la problemele reale ale societatii

Klaus Iohannis a participat, joi, la sedinta solemna a CCR pentru validarea celui de-al doilea mandat de presedinte al sau. De asemenea, presedinte Klaus Iohannis a precizat in fata judecatorilor Curtii. continuă pe Antena3

Maia Sandu, mesaj dupa victoria lui Klaus Iohannis: Felicitari, domnule Presedinte! Felicitari, dragi romani

Printre personalitatile politice care l-au felicitat pe Klaus Iohannis s-a numarat si fostul premier al Republicii Moldova, Maia Sandu. Aceasta a scris pe Facebook un mesaj adresat romanilor si marelui castig.

Klaus Iohannis: Pentru pensii nu au fost pur si simplu suficienti bani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca rectificarea bugetara este obligatorie, aratandca pentru pensii nu au fost pur si simplu suficienti bani. Datele sunt clare, cifrele sunt.

Klaus Iohannis, intalnire cu viitorul presedinte al Consiliului European la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe viitorul presedinte al Consiliului European, Charles Michel. Cei doi vor avea convorbiri tete-a-tete, iar la finalul intrevederii.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Jumatate din voturile lui Klaus Iohannis au venit din Diaspora, Bucuresti si 5 judete

Klaus Iohannis a fost reales, duminica, presedinte al Romaniei, dupa ce a obtinut 66,06% din voturile valabil exprimate, dupa centralizarea a 99,89% din sectii. Jumatate din voturile lui Iohannis au venit din.

BEC a anuntat rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale. Validarea mandatului lui Klaus Iohannis va avea loc la ora 16.00, la CCR -UPDATE

Klaus Iohannis a obtinut 66,09% din voturile valabil exprimate, 6. 135 de voturi valabil exprimate, in timp ce Viorica Dancila a obtinut 33. 91% din voturi, mai exact 3. 922 de voturi, potrivit rezultatelor finale ale BEC.

Viitorul presedinte al Consiliului European a fost primit de la Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe viitorul presedinte al Consiliului European, Charles Michel. Vizita la Bucuresti a lui Charles Michel face parte dintr-un turneu in.

Ceremonie solemna la CCR: Klaus Iohannis isi preia cel de-al doilea mandat de presedinte

UPDATEPresedintele Klaus Iohannis a ajuns la CCR,pentru a isi prelua cel de-al doilea mandat la Palatul Cotreoceni. La sedinta solemna participa premierul Ludovic Orban, membri ai Guvernului,.

Ceremonie solemna la CCR: Klaus Iohannis isi preia cel de-al doilea mandat de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis va merge joi,la ora 16. 00, la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru a isi prelua cel de-al doilea mandat la Palatul Cotreoceni. CCR va valida intr-o ceremonie solemna.

Klaus Iohannis se intalneste cu viitorul presedinte al Consiliului European

Presedintele Romaniei se intalneste miercuri, la Palatul Cotrocei, cu viitorul presedinte al Consiliului European, Charles Michel, relateaza News. ro.

Klaus Iohannis si-a preluat mandatul de la CCR: E o onoare deosebita si o mare responsabilitate

UPDATE Klaus Iohannis si-a preluat cel de-al doilea mandat de presedinte intr-o sedinta solemna la CCR, dupa ce a castigat alegerile prezidentiale din 24 noiembrie. Presedintele Klaus Iohannis a afirmat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )