Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cererea presedinteului de reexaminare a Codului silvic a fost respinsa de deputatii din comisia de specialitate

B1 B1,
Cererea presedinteului de reexaminare a Codului silvic a fost respinsa de deputatii din comisia de specialitate

Cererea presedinteului de reexaminare a Codului silvic a fost respinsa marti de deputatii din comisia de specialitate, informeaza B1 TV. Decizia a fost luata cu 35 de voturi pentru si 21. continuă pe B1

UPDATE. Cererea presedintelui Iohannis de reexaminare a Codului Silvic, RESPINSA de deputati

Proiectul de modificare a Codului Silvic intra, marti, in dezbatere la comisiile Camerei Deputatilor, forul decizional, dupa ce Senatul l-a readoptat in aceeasi forma eputatii din comisiile juridica, de agricultura si mediu au respins, marti, cererea de reexaminare a proiectului de modificare a Codului silvic, fiind inregistrate 35 de voturi impotriva cererii si 21 pentru.

Deputatii din comisiile juridica, de agricultura si mediu au respins reexaminarea Codului silvic

ACTUALIZARE 14:33 Deputatii din comisiile juridica, de agricultura si mediu au respins, azi, cererea de reexaminare a proiectului de modificare a Codului silvic, fiind inregistrate 35 de voturi impotriva cererii si 21 pentru, transmit surse din presa. * Consiliul Concurentei cere opinia Comisiei Europene pe proiectul de modificare a codului silvic.

Consiliul Concurentei cere opinia Comisiei Europeane pe proiectul de modificare a codului silvic

ACTUALIZARE 11:13 Consiliul Concurentei a trimis o solicitare Comisiei Europene pentru a-si exprima opinia privind introducerea pragului maxim de 30% din volumul de masa lemnoasa din fiecare specie ce poate fi achizitionat de o companie, in proiectul legii de modificare a Codului Silvic. * Codul silvic intra din nou astazi in dezbateri la comisiile Camerei Deputatilor.

Proiectul de modificare a Codului Silvic a ajuns la Comisia Europeana: Consiliul Concurentei vrea sa stie daca ar fi ilegala interdictia ca un operator economic sa proceseze mai mult de 30% dintr-un sortiment de lemn scos pe piata

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a trimis o solicitare Comisiei Europene pentru a-si exprima opinia privind introducerea pragului maxim de 30% din volumul de masa lemnoasa din fiecare specie ce poate fi achizitionat de o companie, in proiectul legii de modificare a Codului Silvic. Consiliul Concurentei a decis sa se consulte cu Comisia Europeana, in contextul in care mentinerea unei limitari la achizitia de masa lemnoasa ar putea reprezenta o incalcare a Tratatului privind Functionarea Uniunii Europene in ceea ce priveste libera circulatie a marfurilor, ce poate avea ca posibila consecinta declansarea procedurii de infringement impotriva Romaniei.

Firma Schweighofer, interventii la premier pe tema Codului silvic: Limitarea din Codul silvic afecteaza relatiile romano-austriece

Firma Schweighofer Holzindustrie a facut interventii la premierul Victor Ponta pentru Codul Silvic, informeaza B1 TV. Firma vrea eliminarea pragului maxim de 30% din volumul de masa lemnoasa din fiecare specie care.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )