Libnet.ro
UNICEF

01:05

CES 2016: AirClass de la Lenovo e o clasa virtuala care iti analizeaza si emotiile

Adevărul Adevărul,
CES 2016: AirClass de la Lenovo e o clasa virtuala care iti analizeaza si emotiile

La CES 2016, Lenovo a anuntat AirClass, o clasa de cursuri virtuala, interactiva, cu functii inteligente pentru educatie online si instruire la nivelul companiilor. continuă pe Adevărul

CES 2016: Gadgeturile Lenovo X1 iti arata ce mai inseamna tabletele in 2016

La CES 2016, cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei, vor fi prezentate si noile gadgeturi Lenovo. Iata ce vor vedea participantii.

CES 2016: EHang 184 este o drona care poate transporta oameni

Printre cele mai interesante lucruri prezentate la CES 2016 se numara si EHang 184, o drona care poate transporta oameni. Chinezii au venit cu numeroase proiecte la CES 2016, insa drona EHang 184 este de departe printre cele mai interesante pe care le-am vazut. Dupa cum scriu cei de la Business Insider, aceasta este practic [].

CES 2016: Remix OS este o versiune de Android care ruleaza pe orice PC

La CES 2016, cei de la Jide au prezentat o versiune foarte interesanta a sistemului de operare produs de Google. Jide este o compania care a reusit sa se remarce prin campania sa de Kickstarter pentru Remix Mini, un pc de mici dimensiuni care ruleaza o versiune speciala de Android. Dupa cum scriu cei de [].

CES 2016: Lenovo LINK 32GB iti aduce ecranul telefonului pe monitor

Unul dintre dispozitivele unice la capitolul functionalitate prezentate la CES 2016 poarta numeleLenovo LINK 32GB si va poate aduce pe PC ecranul de la smartphone. intr-o perioada in care detinem din ce in ce mai multe gadgeturi, precum laptopuri, tablete sau smartphone-uri si fiecare dintre ele are un scop bine definit, cei de la Lenovo [].

CES 2016: HTC Vive Pre este noul kit pentru realitate virtuala al taiwanezilor

La CES 2016, HTCa prezentat in mod oficial Vive Pre, noua versiune a kitului sau pentru realitate virtuala. Va mai amintiti acea surpriza importanta mentionata de oficialii HTC? in urma cu cateva saptamani, in cadrul unei conferinte desfasurate de curand in Beijing, Cher Wang, CEO-ul companiei, a declarat ca HTC, alaturi de Valve, a avut [].

CES 2016: Acer TravelMate P648 este primul laptop cu WiFi 802.11ad

Dupa ce am auzit timp de cateva luni detalii despre noul standard de comunicatii WiFi IEEE 802. 11ad, la CES 2016 a fost anuntatAcer TravelMate P648, primul sistem compatibil cu el. Desi nu sunt la fel de bine plasatiin piata de PC-uri precum Lenovo sau HP, este mai evident ca niciodata faptul ca Acer incearca sa-si [].

CES 2016: HTC si Under Armour lanseaza trei gadgeturi purtabile

In cadrul CES 2016, HTC tocmai a anuntat, in parteneriat cu Under Armour, HealthBox, un sistem de trei gadgeturi care te ajuta sa iti monitorizezi sanatatea si activitatea fizica. Proiectat impreuna cu HTC si dezvoltat de UA Record, UA HealthBox include UA Band, UA Heart Rate si UA Scale, care se conecteaza perfect pentru a [].

CES 2016: dusul inteligent care nu te lasa sa consumi apa in exces

Un dus de 10 minute poate consuma aproape 200 de litri de apa. Pana acum, nu existau prea multe solutii pentru aceasta problema. Hydrao Smart Shower ar putea fi primul, si nu foloseste energie deloc. Capul de dus a fost prezentat in cadrul CES, iar magia este ca e echipat cu lumini LED care iti [].

CES 2016: Samsung vine cu trei proiecte interesante

La CES 2016, Samsung va prezenta trei proiecte dezvoltate de C-Lab, unul dintre programele sale de inovatie. Samsung va expune la CES 2016 trei proiecte dezvoltate de C-Lab, unul dintre programele salede inovatie, care ii ajuta pe angajati sa isi dezvolte propriile idei creative de business. Din cate se pare, vom avea de-a face cuo [].

CES 2016: ASUS anunta primul monitor din lume care merge doar prin cablu USB-Type C

CES 2016 vine cu multe surprize placute, unele mai placute ca altele, mai ales cand acestea implica tara noastra. Totusi, cand vine vorba demonitoare se pare ca ASUS a decis sa abandoneze conexiunile clasice post-HDMI si sa mearga pe o formula universala pe baza de USB ce ofera viteze de 10Gb/s multumita noului cablu USB-Type [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )