Libnet.ro
UNICEF

19:16

CES 2016: EHang 184 este o drona care poate transporta oameni

Playtech Playtech,
CES 2016: EHang 184 este o drona care poate transporta oameni

Printre cele mai interesante lucruri prezentate la CES 2016 se numara si EHang 184, o drona care poate transporta oameni. Chinezii au venit cu numeroase proiecte la CES 2016, insa drona EHang 184 este de departe printre cele mai interesante pe care le-am vazut. Dupa cum scriu cei de la Business Insider, aceasta este practic []. continuă pe Playtech

EHang 184, prima drona din lume cu care poti sa calatoresti

Cum vi se pare ideea de a merge la serviciu cu un aparat de zbor electric, cat un Tico, la care doar trebuie sa introduceti adresa si el sa va conduca la destinatie? La Consumer Electronic Show din Las Vegas a f.

CES 2016: Remix OS este o versiune de Android care ruleaza pe orice PC

La CES 2016, cei de la Jide au prezentat o versiune foarte interesanta a sistemului de operare produs de Google. Jide este o compania care a reusit sa se remarce prin campania sa de Kickstarter pentru Remix Mini, un pc de mici dimensiuni care ruleaza o versiune speciala de Android. Dupa cum scriu cei de [].

CES 2016: Drona care poate transporta oameni seamana cu un mic elicopter

Drona EHang 184 a fost prezentata la CES 2016 si ceea ce face ea bine este sa care oameni, putand fi folosita in misiuni de salvare.

CES 2016: AirClass de la Lenovo e o clasa virtuala care iti analizeaza si emotiile

La CES 2016, Lenovo a anuntat AirClass, o clasa de cursuri virtuala, interactiva, cu functii inteligente pentru educatie online si instruire la nivelul companiilor.

CES 2016: Lenovo LINK 32GB iti aduce ecranul telefonului pe monitor

Unul dintre dispozitivele unice la capitolul functionalitate prezentate la CES 2016 poarta numeleLenovo LINK 32GB si va poate aduce pe PC ecranul de la smartphone. intr-o perioada in care detinem din ce in ce mai multe gadgeturi, precum laptopuri, tablete sau smartphone-uri si fiecare dintre ele are un scop bine definit, cei de la Lenovo [].

CES 2016: Manusile Ziro te lasa sa construiesti si sa controlezi roboti prin gesturi

La CES au fost prezentati doi roboti Star Wars care pot fi controlati printr-o miscare a incheieturii: Sphero BB-8 si R2-D2. BB-8 a atras atentia pentru noul sistem de control Force Band, iar R2-D2, facut din carton, a venit cu un kit care poate oferi o platforma pentru un tip total nou de inovatie. Acest [].

Un plasture inteligent anticancer, prezentat la CES 2016

LOreal a prezentat la targul international Consumers Electronics Show CES) 2016 de la Las Vegas un plasture inteligent care este capabil sa monitorizeze expunerea pielii la actiunea daunatoare a razelor.

CES 2016: Altec Lansing anunta primele casti cu filmare Full HD

Am trait sa o vedem si pe asta. La CES 2016, cei de la Altec Lansing au anuntat primele casti de DJ cu filmare full HD 1080p. Desi am fost intotdeauna de parere ca dispozitivele dedicate anumitor sarcini fac o treaba mai buna decat altele care fac zece lucruri deodata, tot este fascinanta combinatia de [].

CES 2016: primul telefon din lume cu Snapdragon 820 este Le Max Pro de la LeTV

Nimeni nu se astepta sa-i vedem pe chinezi ca iau fata sud-coreenilor cand vine vorba de implementarea celor mai noi si puternice procesoare in varfurile de gama a telefoanelor mobile. Totusi, noua companie chinezeasca LeTV, a dovedit ca se misca mai bine ca Samsung, lansand la CES 2016, primul telefon cu procesorul Snapdragon 820 din [].

CES 2016: Acer TravelMate P648 este primul laptop cu WiFi 802.11ad

Dupa ce am auzit timp de cateva luni detalii despre noul standard de comunicatii WiFi IEEE 802. 11ad, la CES 2016 a fost anuntatAcer TravelMate P648, primul sistem compatibil cu el. Desi nu sunt la fel de bine plasatiin piata de PC-uri precum Lenovo sau HP, este mai evident ca niciodata faptul ca Acer incearca sa-si [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )