Libnet.ro
UNICEF

13:15

EHang 184, prima drona din lume cu care poti sa calatoresti

Antena3 Antena3,
EHang 184, prima drona din lume cu care poti sa calatoresti

Cum vi se pare ideea de a merge la serviciu cu un aparat de zbor electric, cat un Tico, la care doar trebuie sa introduceti adresa si el sa va conduca la destinatie? La Consumer Electronic Show din Las Vegas a f. continuă pe Antena3

CES 2016: EHang 184 este o drona care poate transporta oameni

Printre cele mai interesante lucruri prezentate la CES 2016 se numara si EHang 184, o drona care poate transporta oameni. Chinezii au venit cu numeroase proiecte la CES 2016, insa drona EHang 184 este de departe printre cele mai interesante pe care le-am vazut. Dupa cum scriu cei de la Business Insider, aceasta este practic [].

CES 2016: ASUS anunta primul monitor din lume care merge doar prin cablu USB-Type C

CES 2016 vine cu multe surprize placute, unele mai placute ca altele, mai ales cand acestea implica tara noastra. Totusi, cand vine vorba demonitoare se pare ca ASUS a decis sa abandoneze conexiunile clasice post-HDMI si sa mearga pe o formula universala pe baza de USB ce ofera viteze de 10Gb/s multumita noului cablu USB-Type [].

Bomba cu hidrogen, testata in Coreea de Nord, este cea mai nimicitoare arma din lume

Bomba termonucleara, denumita si bomba cu hidrogen, cum este cea pe care Coreea de Nord afirma ca a testat-o miercuri, este socotita cea mai nimicitoare arma din lume.

Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece castele de zapada din lume

Revista Conde Nast Traveler a publicat o lista a celor mai frumoase zece castele de zapada din lume, cu peisaje uimitoare si cetati impunatoare care merita vizitate pe timp de iarna. Cetatea Rasnov, judetul Brasov, se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna, potrivit publicatiei de turism Traveler.

CES 2016: Lenovo Yoga 900s este cel mai subtire hibrid portabil din lume

Cei de la Lenovo incearca sa nu-si piarda dominatia din piata de PC-uri prin lansarea celui mai subtire hibrid din lume, Lenovo Yoga 900s. Desi la nivel global numarul celor care investesc in PC-uri noi este in continua scadere, chiar si dupa lansarea noului sistem de operare Windows 10, cei de la Lenovo sunt hotarti [].

Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece castele de zapada din lume

Cetatea Rasnov, judetul Brasov, se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna, potrivit publicatiei de turism Traveler, cetatea inregistrand in 2015 un numar record de aproape 363. 000 de vizitatori, transmite corespondentul.

FOTO. Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece CASTELE de zapada din lume

Cetatea Rasnov se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna.

Petrolul, prima echipa din Liga 1 revenita la pregatiri

Lanterna rosie la finalul anului 2015, Petrolul Ploiesti a sunat miercuri adunarea si devine astfel prima echipa din Liga 1 care a reluat antrenamentele dupa vacanta de iarna.

Cat castiga seful celei mai valoroase companii din lume

Tim Cook, CEO Apple, a fost platit in 2015 cu 10,3 milioane de dolari, in ciuda perioadei dificile pe care a traversat-o compania, valoarea actiunilor scazand anul trecut, scrie ZF. ro, citand seekingalpha. Conform.

Bomba cu hidrogen, cea mai periculoasa arma din lume

Bomba termonucleara - sau cu hidrogen - ca cea pe care Coreea de Nord afirma ca a testat-o miercuri, a fost dezvoltata dupa folosirea armelor nucleare impotriva Japoniei in al Doilea Razboi Mondial si este cu.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2765 seconds )