Libnet.ro
UNICEF

17:00

Nominalizarile BAFTA 2020: Joker a primit cele mai multe selectii

Adevărul Adevărul,
Nominalizarile BAFTA 2020: Joker a primit cele mai multe selectii

Controversatul film Joker al lui Todd Phillip a primit cele mai multe nominalizari la premiile BAFTA 2020, ceremonie ce va avea loc pe 2 februarie la Royal Albert Hall din Londra. continuă pe Adevărul

FC Barcelona, lider in topul echipelor care au strans cele mai multe puncte in toate competitiile. Chelsea, codasa

Finalul si inceputul de an sunt dedicate topurilor, unul dintre ele facand referire la echipele care au acumulat cele mai mute puncte in toate competitiile, de-a lungul ultimului deceniu.

Ce sportivi romani au cucerit cele mai multe medalii internationale in 2019

Ministerul Tineretului si Sportului a facut public un clasament al rezultatelor sportivilor romani l.

Au fost descoperite cele mai indepartate galaxii de pana acum, cu o varsta de 13,1 miliarde de ani (FOTO, VIDEO)

O echipa de astronomi din mai multe tari a descoperit cel mai indepartat grup de galaxii de pana acum, ce dateaza dintr-o perioada in care Universul avea doar 680 de milioane de ani. Asta inseamna ca.

Cele mai bune telefoane din 2019, care merita cumparate si in 2020

2019 a fost un an productiv pentru telefoane, iar cele mai bune merita cumparate si in 2020, daca nu vrei sacheltui mai mult pe cele care apar anul asta. Cu siguranta, telefoanele care vor.

Cele mai bune coafuri si machiaje de la Golden Globes 2020

Coafurile perfecte, machiajul de tip smokey eyes si buzele pictate in rosu sunt doar cateva dintre elementele care au dominat covorul rosu de la Golden Globes 2020, in materie de hairstyle si make up! .

Horoscopul AVERII. Cele mai NOROCOASE trei zodii in 2020! La cine vin banii

Cele mai norocoase zodii in 2020. Majoritatea zodiilor au lasat lucrurile neterminate. Daca in 2019 nu te-ai stresat si nu ai pus bani la ciorap, 2020 este un an perfect in care poti schimba.

Ianuarie cele mai SCAZUTE temperaturi! Prognoza ANM pentru prima luna a anului 2020

Ianuarie este luna de iarna caracterizata, in general, de cele mai scazute valori minime ale temperaturii, ca urmare a persistentei maselor de aer continental polar ce acopera in aceasta perioada jumatatea.

Dell a anuntat cele mai usoare si mai mici laptopuri de 15 inci: au 5G si inteligenta artificiala

Noua serie de laptopuri Dell Latitude 9510, conform spuselor producatorului, include cele mai mici si mai usoare ultraportabile de 15 inci. La inceput de 2020, Dell isi extinde seria de sisteme.

PSD ii acuza pe liberali de minciuna in mai multe declaratii: PNL minte pur si simplu

PSD sustine, luni seara, intr-o postare pe Facebook, ca liberalii mint in mai multe declaratii, una dintre ele fiind legata de producerea unor efecte negative in economie si in societate, prin contestarea la CCR a modificarilor la OUB 1142018.

Victimele depresiei la Iasi. O tanara a baut antigel, iar un barbat a inghitit mai multe pastile

Cazurile persoanelor care au vrut sa-si puna capat zilelor a crescut la sfarsitul anului trecut si inceputul anului in curs. O tanara de 21 de ani din Iasi a inghitit circa 200 de mililitri de antigel, iar un barbat a ajuns la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi dupa ce a luat mai multe pastile.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )