Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

CES 2020:MSI a prezentat o noua generatie de laptopuri de gaming

Adevărul Adevărul,
CES 2020:MSI a prezentat o noua generatie de laptopuri de gaming

MSI a castigat anul acesta, la CES, 10 premii pentru inovatie si a prezentat noile laptopuri GE66 Raider si GS66 Stealth, impreuna cu o gama premiata de produse realizate atat pentru jucatori cat si pentru creatori. continuă pe Adevărul

CES 2020: AMD a prezentat o noua gama de placi video si cele mai performante procesoare desktop din lume

Presedintele si CEO-ul AMD, Dr. Lisa Su, a sustinut conferinta de presa a companiei americane din cadrul CES 2020, prezentand noile tehnologii.

CES 2020: Acer anunta noua serie de laptopuri convertibile Spin 5 si Spin 3

Acer anunta lansarea noilor dispozitive Spin 5 si Spin 3, modele actualizate din linia de laptopuri convertibile cu design mai subtire si echipate cu cele mai noi procesoare Intel Core, de generatia a 10-a, si Windows 10 Home.

CES 2020: LG a prezentat noua sa gama de monitoare Ultra pentru productivitate si gaming

In segmentul de monitoare premium, modelele LG UltraFine, UltraGear si UltraWide au fost castigatoare ale premiului CES Innovation.

CES 2020: Samsung prezinta o noua categorie de electrocasnice inteligente

Samsung anunta la CES 2020 o noua categorie de dispozitive electrocasnice modulare, inteligente, cu conectivitate care poate fi personalizata.

CES 2020: Samsung lanseaza un nou televizor QLED 8K

Samsung a prezentat noua generatie de televizoare QLED 8K la CES 2020, in Las Vegas, aratand perspectiva sa asupra viitorului tehnologiei ecranelor.

CES 2020: MSI prezinta MSI Creator 17, primul laptop cu ecran Mini LED

Creator 17 este primul laptop din lume cu un panou cu tehnologie Mini LED, care poate oferi o precizie extraordinara a culorilor si o calitate foarte buna a imaginii.

CES 2020: Sony a prezentat prototipul unei masini electrice, denumita Vision-S FOTO

Una dintre companiile care atrag ochii tuturor spectatorilor prezenti in Las Vegas la CES este Sony, iar anul acesta gigantul japonez nu a facut nota discordanta, aducand pe scena evenimentului prototipul unei masini electrice.

CES 2020: XPG lanseaza primul sau notebook de gaming

XPG a anuntat lansarea celei mai recente game de produse Xtreme Performance Gear la CES 2020, Las Vegas, sub tema Invasion has begun. Produsele expuse includ o gama completa de periferice si accesorii pentru gaming, componente PC, module DDR4 si unitati SSD.

CES 2020: Asus prezinta doua laptopuri noi de gaming din gama TUF

ASUS a anuntat la CES 2020 o noua familie de laptopuri TUF Gaming, cu performante sporite si mai flexibile decat oricand.

CES 2020: ASUS a expus cele mai noi serii VivoBook si ZenBook

ASUS a prezentat la CES 2020 cea mai recenta linie de laptopuri VivoBook si ZenBook, inclusiv ZenBook Duo de 14 inchi, cu doua ecrane si un nou ecran tactil.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )