Libnet.ro
UNICEF

06:45

CES 2021: Mai mult focus pe work-from-home, cu un nou desktop si monitoare Lenovo

Adevărul Adevărul,
CES 2021: Mai mult focus pe work-from-home, cu un nou desktop si monitoare Lenovo

Pentru CES 2021, Lenovo a adus un nou model de desktop, potrivit pentru regimul work-from-home, din gama Yoga, alaturi de noi monitoare IPS pentru cei care vor sa isi imbunatateasca setup-ul de acasa. continuă pe Adevărul

CES 2021: Noutati de la Lenovo pentru laptop-urile IdeaPad si tablete

Lenovo a sosit la CES 2021 cu o geanta plina de noutati, prezentand intai noile laptop-uri din gama IdeaPad si tableta Tab P11.

Zodiile care risca cel mai mult. Nu le e teama sa ia decizii radicale, nici in situatii dificile

Frica de nou este prezenta in viata fiecaruia dintre noi, insa depinde cum ne raportam la acest sentiment. Daca il vedem doar ca pe un camarad prezent la inceput de drum ori daca lasam aceasta stare sa ne domine. Pe de alta parte, exista si oameni care nu ar putea refuza niciodata aventurile si experientele .

Se dau 400 de lei in plus la salariu. Ce categorie de romani va castiga mai mult in 2021

Incepand din acest an, companiile pot acorda pana la 400 de lei lunar angajatilor care lucreaza de acasa, fara a plati taxe sau contributii. Se dau 400 de lei in plus la salariu Din acest an, firmele cu angajati care lucreaza de acasa le pot acorda acestora sume de pana la 400 lei lunar in .

Noua tulpina de coronavirus: Europa trebuie sa faca mai mult in fata unei situatii alarmante Scolile trebuie sa fie ultimul lucru de inchis si primul de redeschis (OMS)

Europa trebuie sa faca mai mult in fata unei situatii alarmante, din cauza circulatiei in regiune a unei noi variante, mai contagioase, de coronavirus, detectata initial in Marea Britanie, a afirmat joi conducerea regionala a Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), citata de AFP.

CES 2021: LG va prezenta aspiratorul care se poate curata singur

LG continua seria anunturilor pre-CES, prezentand de aceasta data un aspirator wireless care vine cu un sistem de curatare a prafului automat.

Business report: Tendinte in controalele ANAF la firme. iti amani ratele? Asteapta-te sa platesti mai mult. Va trece euro de 5 lei? Cat timp va lua vaccinarea- aritmetica scenariilor. Cum au evoluat genurile de filme la care ne uitam

Din activitatea Fiscului: Schimbari si tendinte in controalele la companii * O persoana care isi amana rata cu 9 luni, dupa perioada de suspendare va avea o rata cu 13% mai mare * in 2020, bugetarii n-au simtit criza, cei din privat abia au supravietuit. Cum va fi 2021 pe piata muncii * Cum au evoluat genurile de filme la care se uita oamenii in ultima suta de ani: scad filmele romantice, cresc thrillerele si documentarele * 2021: business-ul de banci se regandeste. Doua banci au disparut in 2020. Una vrea musai sa se vanda si alte doua stau in expectativa * 2021 in 16 idei: Isarescu va amana cresterea cursului peste 5 leieuro pentru 2022, dobanzile vor scadea, cresterile salariale vor fi exceptii; vom trai pe datorie * in cat timp se incheie vaccinarea? Aritmetica scenariilor * Aplicarea vaccinarii pe scara larga a dus la eradicarea unor boli. De ce respingem vaccinarea?.

Germania prelungeste lockdown-ul si adopta masuri mai dure. Angela Merkel: Trebuie sa reducem si mai mult contactele

Starea de lockdown a fost prelungita in Germania pana la data de 31 decembrie. Mai mult decat atat, au fost adoptate masuri mult mai restrictive, cangelarul German Anglea Merkel recomandandu-le cetatenilor sa.

Instagram intra in 2021 cu schimbari importante: de ce vrea sa stai mai mult pe versiunea web

Inca de la primele versiuni de Instagram, a fost evident ca serviciul online este menit sa-l accesezi doar prin intermediul aplicatiei de mobil. Acum, incepe sa iasa la iveala o schimbare de.

Cum a luat Ford fata Dacia si de ce uzina din Craiova conteaza mai mult decat cea de la Mioveni

Masinile electrice, modele prietenoase cu mediul ar putea reprezenta viitorul multor constructori auto si, din acest punct de vedere, uzina Ford de la Craiova are un pas in fata celei Dacia de la.

Veste buna de la ANCOM: cum te bucuri de mai mult internet cand calatoresti in afara Romaniei

ANCOM vine cu o veste buna la inceput de an, referitoare la volumul de date ce pot fi consumate in roaming, in spatiul european. ANCOM afirma ca, de la 1 ianuarie, a crescut volumul de date.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )