Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cetatean din Cluj, amendat pentru ca a indraznit sa-l critice pe un primar, pe Facebook (FOTO)

B1 B1,
Cetatean din Cluj, amendat pentru ca a indraznit sa-l critice pe un primar, pe Facebook (FOTO)

Un clujean a fost amendat pentru ca a indraznit sa-l critice, pe Facebook, pe primarul localitatii din Floresti. El a fost sanctionat pentru ca ar fi tulburat ordinea si linistea publica. Cetateanul spune. continuă pe B1

O tnara din Cluj a dat Bacalaureatul pentru ca a fost obligata printr-o decizie a judecatorului Cristi Danilet

O tanara din Cluj a fost obligata de instanta sa dea Bacalaureatul, decizia - luata de judecatorul Cristi Danilet - fiind complementara unei condamnari la inchisoare cu suspendare.

Jaf la o sala de jocuri de noroc din Cluj. Hotii au fugit cu o suma uriasa

Doi tineri au dat spargerea intr-o sala de jocuri de noroc din Cluj-Napoca, unul din ei fiind angajat in locul respectiv. Acestia au reusit sa fuga cu 12. 000 de lei, insa la scurt timp au fost prinsi d.

Din Cluj- Napoca spre Marea Britanie

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapida crestere din Europa si principalul transportator aerian din Romania, anunta astazi lansarea unei noi rute din Cluj - Napoca spre Birmingham, conform comunicatului remis redactiei.

Mures: Presedintele Consiliului Judetean, amendat pentru ca nu a indepartat steagul secuiesc de pe sediul Primariei Sovata

Presedintele Consiliului Judetean Mures, Peter Ferenc, fost primar al orasului Sovata, a primit o amenda de 50. 000 de lei pentru ca nu a indepartat steagul secuiesc de pe cladirea primariei, informeaza.

Fiul dictatorului sirian al-Assad a venit, n secret, la Cluj-Napoca, pentru Olimpiada Internationala de Matematica

Fiul cel mare al presedintelui Siriei, Bashar al-Assad, Hafez al-Assad, a sosit, in secret, pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj, pentru a participa la Olimpiada Internationala de Matematica IMO). Hafez al-Assad este component al lotului olimpic sirian, transmite Mediafax.

Fiul dictatorului sirian al-Assad a venit n secret, la Cluj-Napoca, pentru Olimpiada Internationala de Matematica

Fiul cel mare al presedintelui Siriei, Bashar al-Assad, Hafez al-Assad, a sosit, in secret, pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj, pentru a participa la Olimpiada Internationala de Matematica IMO). Hafez al-Assad este component al lotului olimpic sirian, transmite Mediafax.

Incident pe Aeroportul din Cluj-Napoca: Vizati au fost trei parlamentari care au votat modificarile la Codul Penal(VIDEO)

Trei deputati ai PSD si ALDE care au votat modificarile la Codul Penal au fsot asteptati joi seara pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj de un grup de protestatari care au venit sa le reproseze.

SIF5 Oltenia asteapta sa primeasca cei 140 milioane euro din vnzarea BCR pentru a investi n companii listate subevaluate

SIF5 Oltenia a vandut detinerea sa la BCR pentru ca este vorba despre o societate inchisa, cu un actionar majoritar ce are o politica de control a companiilor sale, sustine Tudor Ciurezu, presedinte al SIF5.

Comisia Iordache se reuneste din nou astazi pentru a finaliza dezbaterile privind modificarea Codului penal. Proiectul se afla deja pe ordinea de zi de marti a Senatului, pentru vot

Comisia parlamentara speciala pentru modificarea legilor justitiei, condusa de deputatul Florin Iordache, se reuneste din nou pentru a vota modificarile aduse Codului Penal, cel mai asteptat fiind controversatul articol 297 privind infractiunea de abuz in serviciu. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca propunerea ministerului este sa existe un prag pentru infractiunea de abuz in serviciu a carui valoare sa fie echivalentul unui salariu minim brut pe economie, relateaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )