Libnet.ro
UNICEF

20:15

Jaf la o sala de jocuri de noroc din Cluj. Hotii au fugit cu o suma uriasa

Antena3 Antena3,
Jaf la o sala de jocuri de noroc din Cluj. Hotii au fugit cu o suma uriasa

Doi tineri au dat spargerea intr-o sala de jocuri de noroc din Cluj-Napoca, unul din ei fiind angajat in locul respectiv. Acestia au reusit sa fuga cu 12. 000 de lei, insa la scurt timp au fost prinsi d. continuă pe Antena3

VIDEO Jaf la o sala de jocuri din Cluj. Surpriza pe care au avut-o politistii dupa ce l-au prins pe autorul talhariei

Un tanar in varsta de 24 de ani a jefuit, joi, 5 iulie, in jurul orei 2. 00, o sala de jocuri din Cluj-Napoca. Barbatul a fugit cu 12. 000 de lei, dar a fost capturat in scurt timp de politisti.

Jaf armat la Cluj - Napoca: Cu cati bani a fugit atacatorul(VIDEO)

Un jaf armat a fost comis joi la o sala de jocuri de noroc din Cluj-Napoca. Un individ a furat 12. 000 de lei dupa ce a amenintat cu personalul salii cu o arma, informeazastiridecluj. ro. Barbatul a fost ul.

Din Cluj- Napoca spre Marea Britanie

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapida crestere din Europa si principalul transportator aerian din Romania, anunta astazi lansarea unei noi rute din Cluj - Napoca spre Birmingham, conform comunicatului remis redactiei.

O tnara din Cluj a dat Bacalaureatul pentru ca a fost obligata printr-o decizie a judecatorului Cristi Danilet

O tanara din Cluj a fost obligata de instanta sa dea Bacalaureatul, decizia - luata de judecatorul Cristi Danilet - fiind complementara unei condamnari la inchisoare cu suspendare.

Incident pe Aeroportul din Cluj-Napoca: Vizati au fost trei parlamentari care au votat modificarile la Codul Penal(VIDEO)

Trei deputati ai PSD si ALDE care au votat modificarile la Codul Penal au fsot asteptati joi seara pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj de un grup de protestatari care au venit sa le reproseze.

Cetatean din Cluj, amendat pentru ca a indraznit sa-l critice pe un primar, pe Facebook (FOTO)

Un clujean a fost amendat pentru ca a indraznit sa-l critice, pe Facebook, pe primarul localitatii din Floresti. El a fost sanctionat pentru ca ar fi tulburat ordinea si linistea publica. Cetateanul spune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )