Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cetateanul olandez care a ingrozit Romania este de negasit de sambata seara

Antena3 Antena3,
Cetateanul olandez care a ingrozit Romania este de negasit de sambata seara

Cetateanul olandez care este principalul suspect in acest caz este de negasit inca de sambata seara. Potrivit informatiilor noastre, barbatul a plecat din Romania in jurul orei 17. 00 si a ajuns in. continuă pe Antena3

IGPR, in cazul minorei din Dambovita: Cetateanul olandez, cunoscut cu infractiuni de natura sexuala

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, a declarat luni ca cetateanul olandez care este principalul .

Detalii noi in cazul fetitei ucise in Dambovita. Prima imagine cu cetateanul olandez suspectat ca a omorat-o

Noi detalii in cazul fetitei de 11 ani ucise in Dambovita, vineri dupa-amiaza, in drumul de la scoala spre casa. Prima imagine cu cetateanul olandez suspectat ca a omorat-o. Ce a spus barbatul imediat dupa ce a scapat de copila? UPDATE: Cetateanul olandez suspect de uciderea fetitei din Dambovita este urmarit penal pentru lipsire de .

Seful Politiei Romane: Cetateanul olandez era cunoscut cu infractiuni la viata sexuala si violenta

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, a declarat ca, atunci cand autoritatile romane l-au contactat pe cetateanul olandez suspectat ca ar fi ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita, acesta era deja in Amsterdam si a recunoscut ca a fost in Dambovita ca turist. Autoritatile din Olanda au informat politistii din Romania ca barbatul e cunoscut cu infractiuni sexuale.

Cetateanul olandez avea un prototip pe care il urmarea cu sfintenie la fiecare atac. Care era modul de actiune

Detalii inedite despre cetateanul olandez, cel care era principalul suspect in cazul rapirii si uciderii Adrianei si care s-a sinucis in Olanda. Barbatul urma un prototip in actiunile.

Ultima ora! Cetateanul olandez, principalul suspect in cazul uciderii Adrianei, s-a sinucis

Cetateanul olandez, principalul suspect in cazul uciderii Adrianei, s-a sinucis. Barbatul s-a aruncat in fata unui TIR. Informatiaa venit de la politistii olandezi, care il aveau sub.

Tutuianu: Prima optiune a Pro Romania este o guvernare alaturi de PSD si ALDE, daca motiunea de cenzura va trece

Prima optiune a Pro Romania este o guvernare alaturi de PSD si ALDE, daca motiunea de cenzura va trece, iar Guvernul Dancila va fi demis, a declarat la RFI senatorul Adrian Tutuianu, vicepresedinte al Pro Romania. Ce ati vrea sa facem, sa spunem toti ca USR-ul ca dam Guvernul jos, dar nu participam la guvernare?.

Noi informatii despre olandezul care ar fi ucis-o pe fetita din Dambovita: Barbatul venea in Romania inca din anul 2016

Ies la iveala noi informatii despre cetateanul olandez, considerat principalul suspect in cazul uciderii unei fetite din judetul Dambovita, si care ulterior s-a sinucis pe o sosea din.

SUPLIMENTUL TABAC Romania este o piata cheie pentru Imperial Tobacco

Interviu cu Nikos Nikiforidis, director general Imperial Tobacco Romania) Reporter: Legislatia din domeniul tutunului a suferit o serie de modificari de-a lungul ultimilor ani. Chiar in acest moment, in Parlament exista in dezbatere un nou proiect de lege, care intrerzice expunerea produselor din tutun in magazinele care nu sunt specializate. Cum apreciati toate aceste schimbari la nivel legislativ?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )