Libnet.ro
UNICEF

00:07

SUPLIMENTUL TABAC Romania este o piata cheie pentru Imperial Tobacco

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUPLIMENTUL TABAC Romania este o piata cheie pentru Imperial Tobacco

Interviu cu Nikos Nikiforidis, director general Imperial Tobacco Romania) Reporter: Legislatia din domeniul tutunului a suferit o serie de modificari de-a lungul ultimilor ani. Chiar in acest moment, in Parlament exista in dezbatere un nou proiect de lege, care intrerzice expunerea produselor din tutun in magazinele care nu sunt specializate. Cum apreciati toate aceste schimbari la nivel legislativ?. continuă pe Ziarul Bursa

SUPLIMENTUL TABAC Romania - una dintre cele mai restrictive tari in domeniul tutunului

Interviu cu Ileana Dumitru, Director Juridic si Relatii Publice, British American Tobacco) Reporter: Cum vi se pare noua initiativa legislativa din domeniul tutunului, care tocmai se dezbate in Parlament?.

PAULINA GOSK, WIZZ AIR: Romania este o piata sensibila la nivelul pretului

Wizz Air va lansa o noua ruta din Bucuresti spre Lyon, Franta * O noua aeronava airbus A321 alocata pietei locale Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat ca isi va continua extinderea operatiunilor din tara noastra, Roma-nia reprezentand una dintre cele mai importante piete pentru companie.

Tutuianu: Prima optiune a Pro Romania este o guvernare alaturi de PSD si ALDE, daca motiunea de cenzura va trece

Prima optiune a Pro Romania este o guvernare alaturi de PSD si ALDE, daca motiunea de cenzura va trece, iar Guvernul Dancila va fi demis, a declarat la RFI senatorul Adrian Tutuianu, vicepresedinte al Pro Romania. Ce ati vrea sa facem, sa spunem toti ca USR-ul ca dam Guvernul jos, dar nu participam la guvernare?.

SUPLIMENTUL TABAC Micii comercianti cer respingerea initiativei ce restrictioneaza piata tutunului

Asociatia Nationala a Comerciantilor Mici si Mijlocii din Romania a solicitat Senatului Romaniei, printr-o scrisoare oficiala, respingerea propunerii legislative referitoare la noi restrictii pentru piata tutunului L4432019).

SUPLIMENTUL TABAC 13,7%DIN TOTALUL CONSUMULUI Novel Reaserch: Contrabanda cu tigarete, la cel maimicnivel din ultimii sase ani

Piata neagra a tigaretelor scazut,in luna iulie a acestui an, la 13,7% din totalul consumului,cu 1,2 puncte procentuale mai putin fata de mai si cu 3,6 p. p. comparativ cuianuarie 2019, potrivit ultimului studiu realizat de Novel Research. Este de mentionat ca un nivel al contrabandei cu tigarete mai scazut de 14% nu a mai fost inregistrat de sase ani.

SUPLIMENTUL TABAC Boala vapatului nu exista in Europa

Interviu cu Gilda Lazar, Director Corporate Affair s and Communications, JTI Romania, Moldova si Bulgaria) Reporter: in Parlament exista in dezbatere un proiect care urmareste comercializarea produselor din tutun doar in magazinele specializate si interzicerea expunerii tigaretelor la raft. Cum apreciati aceasta initiativa?.

SUPLIMENTUL TABAC Parlamentarii aprind iar industria tutunului

Industria tutunului se afla din nou in alerta, din cauza proiectului de lege aflat in Senat pentru raport, care prevede, printre altele, interzicerea expunerii produselor din tutun la punctele de vanzare, cu exceptia magazinelor specializate in comercializarea produselor de profil.

SUPLIMENTUL TABAC O noua lege anti-tutun pune pe jar industria tigaretelor

Aflata in Senat pentru raport, initiativa legislativa anti-tutun a fost depusa in Parlament de deputatul USR Emanuel Ungureanu si urmareste interzicerea expunerii produselor din tutun la punctele de vanzare, cu exceptia magazinelor specializate in vanzarea produselor din tutun.

SUPLIMENTUL TABAC IN VALOARE DE PESTE 26,3 MILIOANE LEI 2,6 milioane pachete cu tigari de contrabanda, confiscate de politistii de frontiera

Capturile - in primele sapte luni ale anului in curs in primele sapte luni ale acestui an, politistii de frontiera au descoperit si confiscat in urma misiunilor desfasurate, independent sau in colaborare cu alte institutii ale statului, aproximativ 2,6 milioane de pachete cu tigari provenite din contrabanda, in valoare de peste 26,3 milioane lei, 1. 054 kg tutun si 555 kg tutun pentru narghilea, ne-au transmis reprezentantii Inspectoratului General al Politiei de Frontiera IGPF).

Cetateanul olandez care a ingrozit Romania este de negasit de sambata seara

Cetateanul olandez care este principalul suspect in acest caz este de negasit inca de sambata seara. Potrivit informatiilor noastre, barbatul a plecat din Romania in jurul orei 17. 00 si a ajuns in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )