Libnet.ro
UNICEF

19:00

IGPR, in cazul minorei din Dambovita: Cetateanul olandez, cunoscut cu infractiuni de natura sexuala

România Liberă România Liberă,
IGPR, in cazul minorei din Dambovita: Cetateanul olandez, cunoscut cu infractiuni de natura sexuala

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, a declarat luni ca cetateanul olandez care este principalul . continuă pe România Liberă

EXCLUSIV B1 TV Seful Politiei Romane: Suspectul in cazul crimei din Dambovita s-a aruncat in fata unui camion (VIDEO)

UPDATE:Accidentul in care a murit cetateanul olandez, principalul suspect in cazul crimei din Dambovita, s-a produs in apropierea orasului Escharen, potrivit presei olandeze. Totul s-a intamplat dupa ce.

Seful Politiei Romane, despre cazul fetitei din Dambovita ucisa si abandonata pe camp: Politia isi face datoria. Am facut tot ce am putut

Apar semne de intrebare in cazul Adrianei, fetita de 11 ani din Dambovita, ucisa si abandonata pe un camp. Masina pe care o folosea principalul suspect, un cetatean olandez, apare in imaginile de pe.

Surse: Suspectul de crima, in cazul fetitei din Dambovita, este un pedofil

UPDATEPrincipalul suspect in cazul uciderii fetitei de 11 ani dinGura Sutii ar putea sa fie un pedofil. Potrivit surselor din anchete, individul figureaza in Olanda ca ar fi pedofil. Barbatul a.

Seful Politiei Romane fuge de raspunsuri in cazul crimei din Dambovita

Seful Politiei Romane refuza sa dea explicatii despre cazulfetitei de 11 ani din localitatea damboviteana Gura Sutii care nu s-a mai intors de vineri acasa si afost gasita, duminica,.

IGPR: Cetateanul olandez suspectat de uciderea fetitei din Dambovita a murit intr-un accident rutier

Olandezul suspectat de uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru din Dambovita a murit in Olanda in urma unui accident rutier, au declarat oficiali din Politia Romana.

Primele imagini de la accidentul cetateanului olandez suspectat de uciderea fetitei din Dambovita

Olandezul suspectat de uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru din Dambovita a murit in Olanda in urma unui accident rutier. Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, afirma luni ca cetateanul olandez,.

Detalii noi in cazul fetitei ucise in Dambovita. Prima imagine cu cetateanul olandez suspectat ca a omorat-o

Noi detalii in cazul fetitei de 11 ani ucise in Dambovita, vineri dupa-amiaza, in drumul de la scoala spre casa. Prima imagine cu cetateanul olandez suspectat ca a omorat-o. Ce a spus barbatul imediat dupa ce a scapat de copila? UPDATE: Cetateanul olandez suspect de uciderea fetitei din Dambovita este urmarit penal pentru lipsire de .

Seful Politiei Romane: Cetateanul olandez era cunoscut cu infractiuni la viata sexuala si violenta

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, a declarat ca, atunci cand autoritatile romane l-au contactat pe cetateanul olandez suspectat ca ar fi ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita, acesta era deja in Amsterdam si a recunoscut ca a fost in Dambovita ca turist. Autoritatile din Olanda au informat politistii din Romania ca barbatul e cunoscut cu infractiuni sexuale.

Parchetul General anunta ca a preluat ancheta in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita

Parchetul General anunta ca a preluat ancheta in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita, dosar in care a fost inceputa urmarirea penala pentru lipsire de libertate in mod ilegal, agresiune sexuala si omor calificat, fara a face precizari legate de cetateanul olandez suspect in acest caz.

Sorina Matei, despre crima din Dambovita: Olandezul nu s-a sinucis nici sambata, nici duminica. Ci abia azi dupa ce a ajuns scandalul la cer. How convenient

Jurnalista Sorina Matei reactioneaza in cazul rapirii si uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita. Dupa ce seful Politiei Romane a anuntat, in exclusivitate pentru B1 TV, ca cetateanul olandez,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )