Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cetatenii care intra in Romania din R. Moldova, in continuare obligati sa stea 14 zile in carantina

Adevărul Adevărul,
Cetatenii care intra in Romania din R. Moldova, in continuare obligati sa stea 14 zile in carantina

Autoritatile romane au actualizat lista tarilor din zona galbena, iar Republica Moldova ramane inclusa in aceasta lista. Acest fapt inseamna ca, incepand cu 3 august, cetatenii care intra in Romania din Republica Moldova vor fi in continuare obligati sa stea 14 zile in carantina. continuă pe Adevărul

Cele 41 de tari din zona galbena: Persoanele care vin in Romania din aceste tari vor fi bagate in carantina

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a publicat lista celor 41 de tari care sunt incluse in Zona galbena, incepand de luni. Persoanele care provin din aceste zone vor intra in carantina timp de 14 zile, odata cu revenirea pe teritoriul Romaniei.

MAE: Romanii care intra in Slovenia in scopul sederii, nu al tranzitului, trebuie sa intre in autoizolare

Slovenia a anuntat noi masuri privind conditiile de intrare si tranzit pe teritoriul tarii, intrate in vigoare de vineri. Astfel, cetatenii mai multor state, printre care si Romania, care intra in Slovenia in scopul sederii trebuie sa intre in autoizolare timp de 14 zile.

Italia a extins carantina de 14 zile pentru persoanele care intra in tara din Bulgaria si Romania

Italia a anuntat astazi extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania.

Turistii romani completeaza un formular online cand merg in Belgia, din 1 august. Descarca documentul de aici!

Cetatenii romani, care intra in Belgia, de sambata, trebuie sa completeze un formular online, Passenger Locator Form, potrivit Ministerului Afacerilor Externe. Autoritatile belgiene au revizuit conditiile pentru cetatenii care intra in Regatul Belgiei in scop turistic calatorie neesentiala).

Persoanele care intra in Belgia vor fi obligate sa completeze anterior un formular online

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca, incepand cu 1 august, toate persoanele care vor sa intre in Belgia, in scop turistic, vor fi obligate sa completeze anterior un formular online. Sunt exceptate de la aceasta masura persoanele care calatoresc pe alte rute decat aeriana sau navala si care raman in Belgia maximum 48 de ore, inclusiv in scopul tranzitului. Exceptie de la regula fac si persoanele a caror calatorie in afara Belgiei nu depaseste 48 de ore, conform news. ro.

Declin economic istoric in Spania, care anuleaza cresterea din ultimii sase ani

Spania a raportat un declin istoric al economiei in trimestrul doi din 2020, reculul de 18,5% anuland toata redresarea de dupa criza financiara din 2008, arata datele publicate vineri de Institutul National de Statistica INE), pe fondul efectelor pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters, citata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3242 seconds )