Libnet.ro
UNICEF

23:30

ANCOM va realiza un inventar al retelelor publice din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANCOM va realiza un inventar al retelelor publice din Romania

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) va colecta informatii din industria de comunicatii electronice, pentru a putea identifica regiunile care necesita stimularea suplimentara a investitiilor in infrastructura, precum si pentru a asigura utilizarea partajata a elementelor de infrastructura. continuă pe Ziarul Bursa

Se face inventarul retelelor telecom din Romania: Arbitrul telecom promite harti care vor reda stadiul acoperirii in localitati

Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM) a anuntat joi ca a agreat cu industria formatul si modalitatea de transmitere a informatiilor care vor permite realizarea inventarului retelelor publice de comunicatii electronice si al elementelor de infrastructura. Autoritatea va putea intocmi astfel harti care sa redea stadiul acoperirii cu retele publice de comunicatii electronice al localitatilor din Romania, precum si o situatie a elementelor de infrastructura disponibile.

Ce cote de piata au cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania

Desi nu a suferit o modificare notabila in ultimii trei ani, cota de piata a liderului n. a pietei de telefonie mobila din Romania) se afla insa pe un trend ascendent, in defavoarea concurentilor mai mici ai caror cote de piata au scazut, se arata intr-un studiu facut public joi de Consiliul Concurentei. Cu toate acestea, comparativ cu alte state membre ale Uniunii Europene, Romania nu se evidentiaza ca o piata in care apar temeri semnificative cu privire la cota de piata a liderului, asa cum se intampla in cazul Ciprului, unde liderul de piata detine 70%, subliniaza raportul.

Impactul poluarii industriale din Romania, estimat pana la 80 mld. euro

Poluarea industriala din Romania a generat, in perioada 2008-2012, costuri estimate cu sanatatea si protectia mediului de 25 pana la 80 miliarde euro, termocentrala Turceni fiind al treilea mare poluator din.

REVISTA BLOGURILOR: Starea parcului auto din Romania

Zoso arata in cateva cuvinte cum e parcul auto din Romania. Victorkapra prezinta filmul Ida care portretizeaza ticalosia in alb si negru. Iar Adela Parvu ne invita sa votam cele mai frumoase amenajari don Romania.

Cele trei focare de HIV din Romania

Managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, a prezentat, miercuri, o harta a cazurilor de HIV/SIDA din Romania care arata ca Bucuresti, Constanta si Bacau, sunt cele trei orase unde traiesc cei mai multi romani infectati cu virusul HIV-SIDA.

Executivii din Romania castiga de doua ori mai putini bani decat elvetienii

Un director executiv din Romania castiga, in medie, 117. 900 de euro intr-un an, piata romaneasca consemnand o crestere a pachetului salarial de 6-8%, in conditiile in care avansul la nivel mondial a fost de 3-4% in 2014 fata de anul trecut, se arata.

Cat castiga un director executiv din Romania

Salariile directorilor executivi din Romania au crescut in medie cu 6-8%, acestia reusind sa castige aproximativ 117. 900 de euro intr-un an, in conditiile in care cresterile pe plan international au fost de 3-4% in 2014 fata de anul trecut.

A fost infiintat Patronatul Serviciilor Private din Romania

La initiativa unor companii implicate in principal in domeniul farmaceutic, a fost constituit Patronatul Serviciilor Private din Romania PSP), ca o recunoastere a importantei sectorului serviciilor private, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Trei muzee din Romania vor putea fi vizitate printr-un click

Google a anuntat lansarea, pe platforma Google Cultural Institute, a primelor colectii de arta si traditie din Romania, ceea ce va permite oamenilor de pretutindeni sa viziteze si sa exploreze pe internet colectii muzeale din tara noastra.

Google adauga cateva muzee din Romania pe platforma mondiala Cultural Institute.

Google a inclus trei muzee din Romania pe platforma Cultural Institute care cuprinde fotografii, video-uri si texte despre locuri importante din toata lumea. Acum poate fi facut un tur virtual in stilul Street View prin Muzeul Brukenthal din Sibiu si pot fi vazute sute de fotografii la rezolutie mare din Muzeul ASTRA Sibiu si din Muzeul Taranului Roman din Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )