Libnet.ro
UNICEF

16:15

Doi lideri PSD au fost exclusi din partid!

Antena3 Antena3,
Doi lideri PSD au fost exclusi din partid!

Vot in CEx-ul PSD pentru excluderea lui Adrian Tutuianu. Social-democratii au votat pentru excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, dar si a secretarului general al PSD, Marian. continuă pe Antena3

Adrian Tutuianu si Marian Neacsu au fost exclusi din PSD

Presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si secretarul general al PSD, Marian Neacsu, au fost exclusi luni din partid. Decizia a fost luata in sedinta CEx, cu 53 de voturi pentru si 9 voturi impotriva, scrie G4Media .

Liviu Dragnea, dupa excluderea lui Neacsu si Tutuianu: PSD NU este un PARTID DE MAIMUTE (VIDEO)

Liviu Dragnea taie si spanzura in PSD. Doi dintre contestatarii sai, Marian Neacsu si Adrian Tutuianu, au fost exclusi, luni, din partid. La conferinta de dupa Comitetul Executiv National, jurnalistii.

Tutuianu si Neacsu, exclusi din PSD

ACTUALIZARE: Stanescu: PSD a facut o mare greseala. Tutuianu si Neacsu nu au avut niciodata actiuni impotriva partidului. Vicepremierul, Paul Stanescu, sustine ca PSD a facut o mare greseala prin decizia de excludere a senatorului Adrian Tutuianu si a secretarului general al partidului Marian Neacsu. ------ * ACTUALIZARE: Tutuianu si Neacsu, exclusi din PSD. Tutuianu: E o greseala majora Comitetul Executiv al PSD a votat astazi pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, acestia anuntand ca vor contesta decizia. Adrian Tutuianu a declarat ca aceasta este o greseala majora, in timp ce Neacsu a spus ca nu au primit nicio explicatie. ------ Senatorul PSD, Adrian Tutuianu, a declarat astazi ca nu va pleca din PSD, chiar daca va fi dat afara de presedintele partidului, si a adaugat ca are sprijinul colegilor din organizatia Dambovita si celor care au semnat scrisoarea impotriva lui Liviu Dragnea.

CEx PSD: Vot pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu (VIDEO)

Social-democratii din Comitetul Executiv al PSD au votat, luni, excluderea din partid a sefului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general, Marian Neacsu. Noi, si in scrisoarea pe care am f.

Adrian Tutuianu, prima reactie dupa ce a fost exclus din PSD: Orice usa inchisa inseamna o alta usa deschisa

Adrian Tutuianu a facut o serie de declaratii dupa ce a fost exclus din PSD. Vreau sa va spun ca nu consider niciun moment ca e fostul partid. Voi uza de mijloacele de contestare, respectiv la Comisi.

Adrian Tutuianu, despre inregistrarile pentru care a fost exclus din PSD: Au fost facute sub coordonarea lui Codrin Stefanescu

Adrian Tutuianu reactioneaza dupa ce a fost exclus din PSD. Dupa sedinta Comitetului Executiv de luni, seful organizatiei Dambovita a social-democratilor a precizat ca excluderea sa si a lui Marian.

Ce spune unul dintre cei doi lideri exlusi din PSD despre posibilitatea de a i se alatura lui Ponta

Senatorul Adrian Tutuianu a declarat, luni, ca nu a contestat conducerea PSD pentru a pleca in partidul lui Victor Ponta, afirmand ca, desi il respecta pe fostul premier, scopul sau nu este sa adere la o.

Catalin Radulescu i banuieste pe unii pucisti din partid de implicarea n aparitia valizei Tel Drum

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat pentru Mediafax ca aparitia valizei cu documente Tel Drum ar fi o incercare a unor oameni asociati cu securitatea de a crea un eveniment inaintea CEx de luni al partidului, referindu-se la unii pucisti din interiorul formatiunii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )