Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cezar Ouatu, in doliu. A facut anuntul mortii sale chiar ieri: S-a dus langa tatal meu

Playtech Playtech,
Cezar Ouatu, in doliu. A facut anuntul mortii sale chiar ieri: S-a dus langa tatal meu

Cezar Ouatu si-a mai pierdut un membru al familiei, dupa moartea tatalui sau din luna mai a anului 2010. Artistul a facut anuntul pe pagina sa de Facebook. Cezar Ouatu este in doliu. S-a dus langa tatal meu Cezar Ouatu si-a anuntat fanii ca fratele sau, Theodor Ouatu, a murit duminica. Cantaretul a facut o . continuă pe Playtech

Cezar Ouatu este in doliu. Artistul si-a pierdut fratele: S-a dus astazi langa tata

Cezar Ouatu si familia lui trec prin clipe extrem de grele. Fratele artistului, Theodor, s-a stins din viata in acest weenkend, iar interpretul este cel care a facut anuntul trist. A murit fratele.

Cezar Ouatu, primele declaratii despre copil: Fata sau baiat, in functie de ce va vrea Dumnezeu

Despre Cezar Ouatu se pot spune multe. Este un artist complet, fost concurent la Ferma. Si recent, a cunoscut dragostea din nou, alaturi de noua sa partenera de viata. Chiar daca suntem in pandemie, Cezar a avut activitate, ceea ce a insemnat si beneficii financiare consistente. Cezar Ouatu nu are regrete Dupa terminarea show-ului Ferma, .

Fratele lui Cezar Ouatu a murit. S-a dus astazi langa tatal meu!

Cezar Ouatu a anuntat duminica, pe o retea de socializare, ca fratele sau a decedat.

Laura Andresan si Grasu XXL s-au despartit. Reactia ei, dupa ce artistul a facut anuntul, pe retelele de socializare

Vestea divortului dintre Grasu XXL si fosta actrita pentru adulti, Laura Andresan, a socat apropiatii, dar si publicul care le-a indragit si le-a admirat familia. Chiar daca o astfel de ruptura reprezinta o drama pentru orice familie, exista si cazuri in care cei doi parteneri se despart in conditii amiabile, lasand loc de un viitor .

Kaufland a facut anuntul zilei: ofera 500 de lei clientilor sai. Cum obtii banii

Kaufland a facut anuntul zilei, oferind 500 de lei clientilor sai. Cum pot obtine romanii banii de la supermarket, vedeti in randurile de mai jos. Se dau vouchere de 500 de lei. Ce trebuie sa faci ca sa intri in posesia frumoasei sume ofeita de Kaufland Kaufland a facut anuntul zilei. Ofera cate 500 de .

Oana Zavoranu, in mare pericol. Oana Roman, Adelina Pestritu si alte vedete au facut anuntul oficial

Oana Zavoranu se afla in mare pericol. Oana Roman, Adelina Pestritu si alte vedete, pe care Oana Zavoranu le-a jignit grav pe reteaua de socializare, au facut anuntul oficial. Despre ce este vorba, vedeti un pic mai jos. Vesti proaste pentru Oana Zavoranu. Vedetele pe care le-a jignit in ultima perioada s-au unit impotriva ei.

Cand revine viata la normal, de fapt. Bill Gates a facut anuntul: pe ce data scapam de virus

Lumea intreaga este sub efectul pandemiei de COVID-19. Deja sunt in lucru unele vaccinuri anti-covid, altele deja sunt administrate, cel putin in Anglia. Bill Gates in ultima perioada a devenit tot mai controversat. Dar asta nu l-a impiedicat sa declare recent ca este optimist in ceea ce priveste finalul pandemiei. Bill Gates, declaratii optimiste despre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )