Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cezar Ouatu, primele declaratii despre copil: Fata sau baiat, in functie de ce va vrea Dumnezeu

Playtech Playtech,
Cezar Ouatu, primele declaratii despre copil: Fata sau baiat, in functie de ce va vrea Dumnezeu

Despre Cezar Ouatu se pot spune multe. Este un artist complet, fost concurent la Ferma. Si recent, a cunoscut dragostea din nou, alaturi de noua sa partenera de viata. Chiar daca suntem in pandemie, Cezar a avut activitate, ceea ce a insemnat si beneficii financiare consistente. Cezar Ouatu nu are regrete Dupa terminarea show-ului Ferma, . continuă pe Playtech

Anca Serea, primele declaratii despre a saptea sarcina. Ce spune despre viitorul copil

Anca Serea, sotia lui Adi Sana, a facut primele declaratii despre a saptea sarcina. Ce spune vedeta despre despre viitorul copil, vedeti in articolul de mai jos. Anda Serea, mama a sase copii, a facut marele anunt despre al sapte-lea bebelus Anca Serea si Adi Sana nu au de gand sa se opreasca, dupa ce .

Cezar Ouatu, in doliu. A facut anuntul mortii sale chiar ieri: S-a dus langa tatal meu

Cezar Ouatu si-a mai pierdut un membru al familiei, dupa moartea tatalui sau din luna mai a anului 2010. Artistul a facut anuntul pe pagina sa de Facebook. Cezar Ouatu este in doliu. S-a dus langa tatal meu Cezar Ouatu si-a anuntat fanii ca fratele sau, Theodor Ouatu, a murit duminica. Cantaretul a facut o .

Cezar Ouatu este in doliu. Artistul si-a pierdut fratele: S-a dus astazi langa tata

Cezar Ouatu si familia lui trec prin clipe extrem de grele. Fratele artistului, Theodor, s-a stins din viata in acest weenkend, iar interpretul este cel care a facut anuntul trist. A murit fratele.

Fratele lui Cezar Ouatu a murit. S-a dus astazi langa tatal meu!

Cezar Ouatu a anuntat duminica, pe o retea de socializare, ca fratele sau a decedat.

Lavinia Pirva, declaratii despre cel de-al doilea copil. Trec prin cea mai frumoasa perioada a vietii

Lavinia Parva vorbeste despre al doilea membru al familie Banica. Ce spune sotia juratului de la X Factor despre un al doilea copil? Bruneta marturiseste ca se simte extrem de implinita de cand a devenit mama. Ce spune Lavinia Parva despre cel de-al doilea copil? Lavinia Parva se descurca excelent in rolul de mamica si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )