Libnet.ro
UNICEF

22:15

Kaufland a facut anuntul zilei: ofera 500 de lei clientilor sai. Cum obtii banii

Playtech Playtech,
Kaufland a facut anuntul zilei: ofera 500 de lei clientilor sai. Cum obtii banii

Kaufland a facut anuntul zilei, oferind 500 de lei clientilor sai. Cum pot obtine romanii banii de la supermarket, vedeti in randurile de mai jos. Se dau vouchere de 500 de lei. Ce trebuie sa faci ca sa intri in posesia frumoasei sume ofeita de Kaufland Kaufland a facut anuntul zilei. Ofera cate 500 de . continuă pe Playtech

Cezar Ouatu, in doliu. A facut anuntul mortii sale chiar ieri: S-a dus langa tatal meu

Cezar Ouatu si-a mai pierdut un membru al familiei, dupa moartea tatalui sau din luna mai a anului 2010. Artistul a facut anuntul pe pagina sa de Facebook. Cezar Ouatu este in doliu. S-a dus langa tatal meu Cezar Ouatu si-a anuntat fanii ca fratele sau, Theodor Ouatu, a murit duminica. Cantaretul a facut o .

Oana Zavoranu, in mare pericol. Oana Roman, Adelina Pestritu si alte vedete au facut anuntul oficial

Oana Zavoranu se afla in mare pericol. Oana Roman, Adelina Pestritu si alte vedete, pe care Oana Zavoranu le-a jignit grav pe reteaua de socializare, au facut anuntul oficial. Despre ce este vorba, vedeti un pic mai jos. Vesti proaste pentru Oana Zavoranu. Vedetele pe care le-a jignit in ultima perioada s-au unit impotriva ei.

Cand revine viata la normal, de fapt. Bill Gates a facut anuntul: pe ce data scapam de virus

Lumea intreaga este sub efectul pandemiei de COVID-19. Deja sunt in lucru unele vaccinuri anti-covid, altele deja sunt administrate, cel putin in Anglia. Bill Gates in ultima perioada a devenit tot mai controversat. Dar asta nu l-a impiedicat sa declare recent ca este optimist in ceea ce priveste finalul pandemiei. Bill Gates, declaratii optimiste despre .

Laura Andresan si Grasu XXL s-au despartit. Reactia ei, dupa ce artistul a facut anuntul, pe retelele de socializare

Vestea divortului dintre Grasu XXL si fosta actrita pentru adulti, Laura Andresan, a socat apropiatii, dar si publicul care le-a indragit si le-a admirat familia. Chiar daca o astfel de ruptura reprezinta o drama pentru orice familie, exista si cazuri in care cei doi parteneri se despart in conditii amiabile, lasand loc de un viitor .

Business report: Compania nationala de electricitate a Ungariei ofera energie clientilor casnici din Romania. De ce nu scade Isarescu dobanda-cheie? Revolutia tacuta din UE. Brexit: noi reguli la granita, sanatate, auto

Compania nationala de electricitate a Ungariei vrea sa vanda energie clientilor casnici din Romania * Ministerul Fondurilor Europene este cel care a pus piedici firmelor cu probleme la accesarea granturilor * Inflatia isi continua scaderea, 2,1% in octombrie 2020, fiind sub tinta BNR. De ce nu scade Isarescu dobanda-cheie? * Telemunca revolutia tacuta ce se desfasoara in UE * inca o afacere romaneasca, cumparata de un gigant strain * Schimbari si pentru romanii care calatoresc in Marea Britanie de anul viitor. Noi reguli la granita, sanatate, auto * in Germania, doar unul din cinci salariati a pierdut din venituri in pandemie. Femeile si tinerii sunt categoriile vulnerabile in aceasta perioada.

Anuntul zilei de la BRD. Toti clientii din Romania trebuie sa stie asta

Anunturile zilei de la BRD sunt foarte asteptate de catre clientii din toata tara. Banca vine cu doua servicii noi de care vor beneficia toti clientii BRD de azi inainte. Mai exact, cei de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )