Libnet.ro
UNICEF

11:15

Lavinia Pirva, declaratii despre cel de-al doilea copil. Trec prin cea mai frumoasa perioada a vietii

Playtech Playtech,
Lavinia Pirva, declaratii despre cel de-al doilea copil. Trec prin cea mai frumoasa perioada a vietii

Lavinia Parva vorbeste despre al doilea membru al familie Banica. Ce spune sotia juratului de la X Factor despre un al doilea copil? Bruneta marturiseste ca se simte extrem de implinita de cand a devenit mama. Ce spune Lavinia Parva despre cel de-al doilea copil? Lavinia Parva se descurca excelent in rolul de mamica si . continuă pe Playtech

Lavinia Pirva, dezvaluiri din viata cu Stefan Banica jr. Ce se intampla in familia lor

In urma cu un an, sotia lui Stefan Banica Jr a devenit mama pentru prima oara, iar viata i s-a schimbat complet. Invitata vineri in platoul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars, Lavinia Pirva a vorbit despre cum e rolul de mamica si daca se gandeste pe viitor la un al doilea copil. Lavinia .

Anca Serea, primele declaratii despre a saptea sarcina. Ce spune despre viitorul copil

Anca Serea, sotia lui Adi Sana, a facut primele declaratii despre a saptea sarcina. Ce spune vedeta despre despre viitorul copil, vedeti in articolul de mai jos. Anda Serea, mama a sase copii, a facut marele anunt despre al sapte-lea bebelus Anca Serea si Adi Sana nu au de gand sa se opreasca, dupa ce .

Cezar Ouatu, primele declaratii despre copil: Fata sau baiat, in functie de ce va vrea Dumnezeu

Despre Cezar Ouatu se pot spune multe. Este un artist complet, fost concurent la Ferma. Si recent, a cunoscut dragostea din nou, alaturi de noua sa partenera de viata. Chiar daca suntem in pandemie, Cezar a avut activitate, ceea ce a insemnat si beneficii financiare consistente. Cezar Ouatu nu are regrete Dupa terminarea show-ului Ferma, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )