Libnet.ro
UNICEF

15:00

De cand inchide Ikea magazinele din Romania. Anunt de ultima ora

Playtech Playtech,
De cand inchide Ikea magazinele din Romania. Anunt de ultima ora

O perioada iesita din comun. Este decizia corecta pe care trebuie sa o luam in momentul de fata. De cand inchide Ikea magazinele din Romania. Anuntul facut de retailerul suedez de mobila. De cand inchide Ikea magazinele din Romania? Toate tarile iau masuri de siguranta pentru a restrange posibilitatea raspandirii virusului COVID-19. Se inchid granite, . continuă pe Playtech

Anunt DIGI, in contextul epidemiei de coronavirus: Consumul de internet fix a crescut moderat in ultimele zile in Romania, iar magazinele din Spania si Italia au fost inchise

RCSRDS, cel mai mare operator de internet fix din Romania, a precizat pentru HotNews. ro ca in ultimele zile, a fost constatata o crestere moderata a consumului de date, mai ales in reteaua de internet fix, iar pentru consumul de date mobile s-a remarcat o usoara crestere. Separat de aceste precizari, grupul DIGI a anuntat marti seara pe bursa ca si-a inchis magazinele din Italia si Spania, in acord cu cerintele autoritatilor, si a detaliat alte masuri luate impotriva extinderii coronavirusului.

CORONAVIRUS. Se inchid magazinele din mall-uri. Exceptie fac farmaciile si supermarketurile

Noi masuri in plina pandemie de coronavirus. La doua zile de la declararea starii de urgenta, Organizatia Patronala a Retailerilor din Romania RORETAIL) a anuntat ca societatile comercialedin.

Magazinele din mall-uri vor fi inchise, cu exceptia celor alimentare si a farmaciilor- decizie a retailerilor

Societatile comerciale care functioneaza in centrele comerciale de tip mall, cu exceptia magazinelor alimentare si a farmaciilor, vor suspenda contractele de inchiriere ale magazinelor pe intreaga durata a starii de urgenta, dar si contractele individuale de munca ale lucratorilor comerciali pe perioada instituirii starii de urgenta, a anuntat miercuri Organizatia Patronala a Retailerilor din Romania RORETAIL), intr-un comunicat citat de Agerpres.

Decizie de ultima ora a autoritatilor! Un site de stiri din Romania, la un pas de inchidere din cauza fake news

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a transmis catre ANCOM, astazi, 18 martie 2020, propunerea Grupului de Comunicare Strategica de dezactivare a site-ului stiridemoment. ro. Propunerea este intemeiata in baza articolului 54 din Decretul Prezidential numarul 1952020. Decizie de ultima ora a autoritatilor Grupul de Comunicare Strategica a inaintat ministrului Afacerilor Interne propunerea respectiva dupa ce, .

Andrei Caramitru ii jigneste pe toti pensionarii din Romania. Imbecili!

Fostul consilier USR, Andrei Caramitru se pare ca recidiveaza iar in limbajul mai putin academic cu care ne-a obisnuit in ultima perioada. Dupa ce a fost demis de Dan Barna, tocmai din cauza unui astfel de limbaj si atitudine, Andrei Caramitru revine si de data asta in felu-i caracteristic. Andrei Caramitru ii jigneste pe toti .

AMRCR: Nu se suspenda activitatea lanturilor de magazine alimentare din Romania

Asociatia Marilor Retele Comericale din Romania infirma zvonurile lansate in ultima perioada si spune ca niciun mare comerciant nu are intentia sa inchida vreun magazin cu produse alimentare care activeaza in tara noastra.

Cele trei scenarii pentru epidemia din Romania. Cand ne poate lovi mai rau coronavirusul

Cele 49 de cazuri noi de infectii cu Covid-19 au adus numarul total al cazurilor in Romania la 217. Specialistii iau in calcul trei scenarii care ar putea sa se intample, in conditiile in care romanii nu se inghesuie sa respecte interdictia de a iesi din casa. Ce se poate intampla daca nu stam acasa .

Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza. Ce patesc cei care vin la primarie

Romania se confrunta, la fel ca aproape toate tarile de pe continetul european, cu pandemia COVID-19, iar medicii specialisti, fie ca vorbim de cei din Bucuresti, Timisoara sau celelalte orase, incearca sa gaseasca metode de a minimaliza raspandirea virusului, dar si metode de vindecare. Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza Unul .

Industriasii din Romania, apel catre Presedintie si Guvern: UGIR cere o serie de masuri imediate si proportionale situatiei si riscului economic din Romania (DOCUMENT)

Uniunea Generala a Industriasilor din Romania a lansat o scrisoare deschisa catre principalii actori ai puterii executive din Romania, prin care cer o serie de masuri imediate si proportionale situatiei si.

Ce se intampla cu pensiile din Romania, in contextul in care Casele de Pensii si-au suspendat unele activitati

Pentru a limita raspandirea epidemiei de COVID-19, institutiile publice si-au suspendat temporar programul. Printre ele se numara si Casele de Pensii. Ce se intampla acum cu veniturile bunicilor din Romania? Ce se intampla cu pensiile din Romania, in contextul in care Casele de Pensii si-au suspendat unele activitati Din motive de sigurata medicala, legata de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )