Libnet.ro
UNICEF

17:00

CFR Cluj - Celtic Live Stream. Meci decisiv pentru clujeni

Antena3 Antena3,
CFR Cluj - Celtic Live Stream. Meci decisiv pentru clujeni

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca formatia sa, desi se poate califica si cu o remiza, trebuie sa intre pe teren si sa castige partida din Europa League cu Celtic Glasgow deoarece adversara nu va fi multumita cu un egal. continuă pe Antena3

Arbitru din Turcia la CFR Cluj Celtic

UEFA a delegat o brigada din Turcia la meciul de joi seara dintre CFR Cluj si Celtic Glasgow, partida din ultima etapa a grupelor Europa League.

Asa am trait Botosani - CFR Cluj

Cel mai asteptat meci al etapei a 20-a in Liga 1 se joaca intre FC Botosani si CFR Cluj, partida pe care oaspetii ar fi vrut sa o amane, insa gazdele n-au fost de acord. De aici si intriga meciului de duminica live text in aceasta pagina de la ora 17:30.

Continua scandalul intre Botosani si CFR Cluj cu acuze de ambele parti

Meciul FC Botosani CFR Cluj s-a jucat pana la urma asa cum fusese programat, desi ardelenii doreau amanarea partidei.

Liga 1: CFR Cluj, invinsa de FC Botosani (2-1); Ardelenii pot pierde locul 1 in clasament

CFR Cluj a pierdut meciul disputat pe terenul lui FC Botosani, duminica, scor 1-2, in runda cu numarul 20 din Liga 1. Ardelenii pot cadea pe locul secund, dupa meciul Astra Giurgiu - Universitatea Craiova.

Celtic Glasgow a castigat Cupa Ligii Scotiei, inaintea duelului cu CFR Cluj

Celtic a castigat Cupa Ligii Scotiei, duminica, pe Hampden Park, dupa ce a invins in finala marea rivala Rangers, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost inscris dupa 60 de minute. Cristopher Jullien a trimis in plasa dupa o centrare din lovitura libera a lui Ryan Christie.

Totul despre Botosani CFR Cluj, meciul zilei in Liga 1

Meciul de la Botosani a generat pasiuni uriase dupa ce solicitarea lui Dan Petrescu pentru amanarea jocului a fost respinsa de gazde. p { margin-bottom: 0. 1in; .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )