Libnet.ro
UNICEF

17:15

CFR Cluj este campioana Romaniei pentru a treia oara consecutiv! Victorie la Craiova, in finalul campionatului

Playtech Playtech,
CFR Cluj este campioana Romaniei pentru a treia oara consecutiv! Victorie la Craiova, in finalul campionatului

CFR Cluj este noua campioana a Romaniei, dupa victoria obtinuta chiar pe terenul celor de la CSU Craiova, scor 2-1. A fost un format folosit pentru prima data in istorie pentru deciderea campioanei Romaniei. Comitetul Executiv al FRF a decis luni ca in caz de egalitate sa se continue cu reprize de prelungire si lovituri . continuă pe Playtech

CFR Cluj este campioana Romaniei! Ardelenii s-au impus cu 3-1 pe terenul Craiovei, in finala campionatului

CFR Cluj a devenit, luni seara, campioana Romaniei, dupa ce a invins cu 3-1 chiar pe terenul echipei de pe locul 2, Universitatea Craiova. Ardelenii au castigat, astfel, trofeul in Liga 1, pentru al treilea an la.

VIDEO Titlul ramane in Ardeal - CFR Cluj intoarce rezultatul contra Craiovei (3-1) si este campioana Romaniei pentru al treilea sezon consecutiv

CFR a inceput rau finala campionatului contra Craiovei, oltenii deschizand scorul prin super executia lui Dan Nistor 10). Elanul gazdelor s-a stins insa treptat, iar experienta clujenilor a iesit la iveala in momentele importante. Vinicius 36), Boli 56) si Deac 77 - penalti) au intors soarta partidei de pe Ion Oblemenco, iar formatia lui Dan Petrescu instaureaza hegemonia in Liga 1: al treilea titlu consecutiv. De partea cealalta, asteptarea oltenilor nu se opreste la 29 de ani.

Young Boys Berna a castigat campionatul Elvetiei pentru a treia oara consecutiv

Young Boys Berna a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 1-0 1-0), echipa FC Sion si a castigat al treilea titlu consecutiv de campioana a Elvetiei, al XIV-lea in istorie.

CFR Cluj, campioana Romaniei! Al treilea titlu consecutiv pentru echipa lui Dan Petrescu

CFR Cluj este din nou campioana a Romaniei, reusind sa castige Liga 1 pentru a treia oara la rand. Luni seara, clujenii s-au impus cu 3-1 cu CS Universitatea Craiova, intr-un meci jucat cu titlul pe masa, pe Ion Oblemenco.

Un ucrainean s-a infectat cu noul coronavirus pentru a treia oara

Un locuitor din Ucraina, care anterior a fost diagnosticat de doua ori cu COVID-19, s-a infectat pentru a treia oara cu coronavirus, a anuntat serviciul de presa al administratiei regionale Ternopil.

NEWS ALERT. CFR Cluj a cucerit al treilea titlu de campioana consecutiv

CFR Cluj a castigat un nou titlu de campioana in Liga 1, dupa ce s-a impus in fata Universitatii Cra.

Cati bani castiga CFR Cluj daca se califica in grupele Champions League. Ardelenii se vor imbogati

CFR Cluj a castigat al treilea titlu consecutiv in Liga 1, dupa 3-1 in finala campionatului, contra celor de la CSU Craiova. Un rezultat care ii umple de glorie pe ardeleni, dar i-ar putea umple si de bani. FRF va anunta in aceasta seara la UEFA lista reprezentantelor Romaniei in Champions League si Europa League.

Universitatea Craiova vs CFR Cluj va fi o adevarata finala pentru titlu. Soarta campionatului va fi decisa in prelungiri sau la penalty-uri, daca scorul va fi egal dupa 90 de minute

Comitetul Executiv al Ligii Profesioniste de Fotbal s-a reunit luni si a decis ca partida dintre Universitatea Craiova si CFR Cluj, care are loc in aceeasi zi si este una decisiva pentru castigarea titlului, va.

Universitatea Craiova - CFR Cluj Finala campionatului. De ce ambele echipe ameninta ca nu se prezinta

CS Universitatea Craiova - CFR Cluj, meciul care poate fi supranumit si finala campionatului, intrucat cele doua formatii se claseaza pe primele doua locuri in play-off-ul din Liga 1, este programat pentru luni.

Titlul din Liga 1, decis la masa verde!? Scenariu cat se poate de posibil dupa FCSB CFR Cluj 0-2

FCSB CFR Cluj 0-2 a fost un meci controversat, in care gazdele nu au facut nimic pentru a pune probleme adversarei. Cei mai importanti jucatori au fost lasati pe banca de rezerve, iar in locul lor au intrat juniori de la echipa a doua. Acest rezultat o readuce pe primul loc pe CFR Cluj .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )