Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un ucrainean s-a infectat cu noul coronavirus pentru a treia oara

Adevărul Adevărul,
Un ucrainean s-a infectat cu noul coronavirus pentru a treia oara

Un locuitor din Ucraina, care anterior a fost diagnosticat de doua ori cu COVID-19, s-a infectat pentru a treia oara cu coronavirus, a anuntat serviciul de presa al administratiei regionale Ternopil. continuă pe Adevărul

Politist din cadrul Penitenciarului Targu Jiu, infectat cu noul coronavirus

Un politist din cadrul Penitenciarului Targu Jiu a fost depistat cu noul coronavirus in urma efectuarii unui test.

Creste alarmant numarul deceselor provocate de COVID-19. 33 de oameni au murit in ultimele 24 de ore, iar 1.151 de s-au infectat cu noul coronavirus

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 47. 053 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1151 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 206 de decese, din care 33 in ultimele 24 de ore. 128 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 357.

Momente de groaza pentru tenismenul Grigor Dimitrov, infectat cu noul coronavirus: Am cedat total

Jucatorul de tenis Grigor Dimitrov a fost infectat cu noul coronavirus in urma cu cateva saptamani. Tenismenul a povestit momentele grele prin care a trecut in aceasta perioada. Virusul nu a avut.

inca 4 jucatori din play-off au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus! Trebuiau sa joace azi un meci decisiv pentru titlul din Liga 1!

Pandemia de coronavirus continua sa afecteze finalul acestui sezon de Liga 1. Partida dintre Astra Giurgiu si CSU Craiova a fost amanata pentru a treia oara! De aceasta data, patru jucatori ai giurgiuvenilor au fost testati pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre David Lazar 28 de ani), Constantin Dima 21 de ani), David Bruno 28 .

Cum s-a infectat dirijorul Camil Marinescu cu noul coronavirus. Marturii din iadul trait in ultimele zile: Ma transforma in gelatina. iti topeste creierii

Camil Marinescu, dirijor al Filarmonicii George Enescu, a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Artistul a luat virusul de la un medic asimptomatic care l-a tratat, traind un cosmar in ultimele zile de viata.

Un nou record negativ: 1.356 de romani infectati cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore

Alti 1. 356 de romani s-au infectat cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore, numarul total al persoanelor care s-au imbolnavit de Covid-19 ajungand astfel la 49. Dintre acestia 26. 609 pacienti s-au vindecat, iar 2. 304 au murit. Un numar de 402 persoane sunt internate la ATI, iar in ultimele 24 de ore 35 de pacienti au decedat. Numarul total de teste la nivel national a ajuns la 1. 630, din care 23. 346 au fost facute in ultima zi.

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca redevine unitate de tratare a pacientilor infectati cu noul coronavirus

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca redevine unitate de tratare a pacientilor infectati cu noul coronavirus, a decis, joi seara, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Cluj. Decizia va intra an vigoare in 5 august, incepand cu ora 8.

Sefa DSP Giurgiu, testata pozitiv pentru noul coronavirus. Masca ar putea deveni obligatorie in piete si alte spatii deschise aglomerate din judet (VIDEO)

Sefa Directiei de Sanatate Publica Giurgiu a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus. De altfel, desi spune ca situatia este pe un trend pozitiv in judetul in care o localitate fusese plasata in.

Beijing International Film Festival va avea loc in ciuda cresterii numarului de infectii cu noul coronavirus

Beijing International Film Festival va avea loc in ciuda cresterii numarului de infectii cu noul coronavirus, organizatorii anuntand miercuri ca editia de anul acesta, initial programata pentru luna aprilie, se va desfasura intre 22 si 29 august.

Fratele lui Florin Salam, testat POZITIV pentru noul coronavirus! A fost transferat de urgenta la Matei Bals

Florin Salam are parte de o noua drama in familia sa mult incercata. Fratele sau, care mai sufera si de alte afectiuni, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Barbatul se lupta in aceste momente pentru vi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )