Libnet.ro
UNICEF

23:15

CFR: ZECI de trenuri ANULATE din cauza condiiilor meteo nefavorabile

B1 B1,
CFR: ZECI de trenuri ANULATE din cauza condiiilor meteo nefavorabile

69 de trenuri erau anulate vineri la ora 17:00 din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza CFR Calatori. Trenurile anulate circula pe relatiile Bucuresti Nord - Constanta si retur,. continuă pe B1

CFR: ZECI de trenuri ANULATE din cauza conditiilor meteo nefavorabile

69 de trenuri erau anulate vineri la ora 17:00 din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza CFR Calatori. Trenurile anulate circula pe relatiile Bucuresti Nord - Constanta si retur,.

CFR Calatori: 69 de trenuri anulate, din cauza conditiilor meteo nefavorabile

69 de trenuri erau anulate vineri la ora 17:00 din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza CFR Calatori. Trenurile anulate circula pe relatiile Bucuresti Nord - Constanta si retur,.

Trenuri anulate din cauza vremii. Anuntul celor de la CFR Calatori

Trenurile InterRegio, care circula intre Bucuresti Nord-Constanta, raman anulate miercuri din cauza vremii. Potrivit CFR Calatori, miercuri sunt anulate trenurile IR 1581, IR 1582, IR 1587 si IR 1588.

Anunt din partea CFR Calatori. intarzieri si trenuri anulate din cauza vremii nefavorabile

Este haos si pe calea ferata si pe aeroporturi. Sute de trenuri au fost anulate pana acum, iar zeci de avioane au avut intarzieri la decolare sau aterizare din cauza ploii inghetate. Greta Bogdan este la.

Peste 40 de trenuri de calatori au fost anulate din cauza viscolului

CFR Calatori a anulat, astazi, din cauza zapezii si a viscolului, peste 40 de trenuri pe mai multe rute, in timp ce in Gara de Nord din Capitala se inregistreaza intarzieri.

Ministrul de Interne, masuri de ultima ora luate din cauza conditiilor meteo periculoase

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a facut declaratii despre masurile luate pentru a proteja cetatenii de conditiile meteo periculoase. Un alt aspect important pe care vreau sa-l mentionez. La ultimul.

CFR Calatori: 18 trenuri anulate vineri din cauza vremii

CFR Calatori a anuntat ca vineri18 trenuri sunt anulate din cauza conditiilor meteo. Rutele afectate sunt Bucuresti Nord - Constanta si viceversa, Bucuresti Obor - Constanta, Bucuresti Obor - Fetesti, Bucuresti Nord - Tulcea Oras si viceversa, Tulcea Oras - Medgidia, Ciulnita - Slobozia Veche si viceversa.

CFR Calatori: 41 de trenuri anulate, vineri dimineata

CFR Calatori a anulat vineri dimineata 41 de trenuri de calatori din cauza conditiilor meteo nefavorabile, informeaza compania. La ora 7:00, era anulate trenuri pe rutele Bucuresti Constanta si retur,.

CFR: 72 de trenuri, anulate pe mai multe rute; toate sectiile de cale ferata sunt deschise, dar se circula in conditii de iarna

72 de trenuri pe mai multe rute, in timp ce in Gara de Nord din Capitala se inregistreaza intarzieri cuprinse intre 20 si 65 de minute. Circulatia trenurilor se desfasoara in conditii de iarna, dar toate sectiile de cale ferata sunt deschise, a anuntat Compania.

Scolile din Bucuresti se inchid vineri din cauza conditiilor meteo

Scolile de stat din Bucuresti se vor inchide vineri, zi in care se anunta ninsori si intensificari ale vantului. In urma discutiilor avute cu reprezentantii ANM, care ne-au anuntat ca vremea se va.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )