Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministrul de Interne, masuri de ultima ora luate din cauza conditiilor meteo periculoase

Antena3 Antena3,
Ministrul de Interne, masuri de ultima ora luate din cauza conditiilor meteo periculoase

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a facut declaratii despre masurile luate pentru a proteja cetatenii de conditiile meteo periculoase. Un alt aspect important pe care vreau sa-l mentionez. La ultimul. continuă pe Antena3

Anunt de ultima ora de la CFR! 18 trenuri vor fi anulate in cursul zilei de vineri

18 trenuri vor fi anulate vineri din cauza conditiilor meteorologice iar pe raza sucursalelor din zona de Sud-Est a tarii s-a instituit Comandamentul de iarna, informeaza CFR Calatori pe propria pagina de.

Decizie de ultima ora a familiei lui Andrei Gheorghe

Decizie de ultima ora a familiei lui Andrei Gheorghe. Trupul jurnalistulu NU va fi ridicat de la IML, iar cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu o pot face la Galeriile Mobius unde se afla pozele.

CFR Calatori: 18 trenuri anulate vineri din cauza vremii

CFR Calatori a anuntat ca vineri18 trenuri sunt anulate din cauza conditiilor meteo. Rutele afectate sunt Bucuresti Nord - Constanta si viceversa, Bucuresti Obor - Constanta, Bucuresti Obor - Fetesti, Bucuresti Nord - Tulcea Oras si viceversa, Tulcea Oras - Medgidia, Ciulnita - Slobozia Veche si viceversa.

CFR Calatori: 18 trenuri, anulate vineri din cauza conditiilor meteorologice

CFR Calatori a anuntat ca 18 trenuri vor fi anulate vineri din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Trenurile anulate circula pe directiile Bucuresti - Constanta, Bucuresti - Fetesti,.

CFR Calatori: 18 trenuri sunt anulate vineri din cauza conditiilor meteorologice

18 trenuri vor fi anulate vineri din cauza conditiilor meteorologice iar pe raza sucursalelor din zo.

O CELEBRA CANTAREATA internationata a ANULAT mai multe concerte din cauza unor PROBLEME DE AUZ (FOTO)

Celine Dion, celebra cantareata canadiana, a anulatmai multe concerte din Las Vegas din cauza unor probleme de auz. Concertele erau programate in perioada 27 martie 18 aprilie la The Colosseum din.

Olanda: Activitatea Parlamentului a fost intrerupta din cauza unei tentative de sinucidere (VIDEO)

Activitatea Parlamentului din Olanda a fost intrerupta din cauza unui barbat ce a cazut in sala de la balconul vizitatorilor. Caderea acestuia ar fi fost o tentativa de sinucidere, potrivit Agerpres.

Anticonceptionalele i-au distrus viata! Ce a patit aceasta femeie din cauza lor

Donna Watson, o tanara de 28 de ani, a suferit o trauma care i-a schimbat viata radical. Si totul s-a intamplat din cauza pastilelor anticonceptionale. Donna a suferit un atac cerebral la doar cinci luni dupa ce a.

Scoli inchise vineri, in mai multe judete, din cauza vremii

Scolile din mai multe judete vor fi inchise vineri din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Bucurestiul si 14 judete sunt vizate de un cod portocaliu de ninsori, viscol si frig, valabil pana pe 23 martie.

Noi decese din cauza gripei. Bilantul ia proportii

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 109, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Este vorba despre doi barbati - unul de 28 de ani din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )