Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR: ZECI de trenuri ANULATE din cauza conditiilor meteo nefavorabile

B1 B1,
CFR: ZECI de trenuri ANULATE din cauza conditiilor meteo nefavorabile

69 de trenuri erau anulate vineri la ora 17:00 din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza CFR Calatori. Trenurile anulate circula pe relatiile Bucuresti Nord - Constanta si retur,. continuă pe B1

CFR Calatori: 69 de trenuri anulate, din cauza conditiilor meteo nefavorabile

69 de trenuri erau anulate vineri la ora 17:00 din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza CFR Calatori. Trenurile anulate circula pe relatiile Bucuresti Nord - Constanta si retur,.

CFR: ZECI de trenuri ANULATE din cauza condiiilor meteo nefavorabile

69 de trenuri erau anulate vineri la ora 17:00 din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza CFR Calatori. Trenurile anulate circula pe relatiile Bucuresti Nord - Constanta si retur,.

Trenuri anulate din cauza vremii. Anuntul celor de la CFR Calatori

Trenurile InterRegio, care circula intre Bucuresti Nord-Constanta, raman anulate miercuri din cauza vremii. Potrivit CFR Calatori, miercuri sunt anulate trenurile IR 1581, IR 1582, IR 1587 si IR 1588.

Ministrul de Interne, masuri de ultima ora luate din cauza conditiilor meteo periculoase

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a facut declaratii despre masurile luate pentru a proteja cetatenii de conditiile meteo periculoase. Un alt aspect important pe care vreau sa-l mentionez. La ultimul.

Scolile vor fi inchise vineri in Ilfov, Calarasi, Olt, Ialomita si Bucuresti, din cauza conditiilor meteorologice

Inspectoratele scolare judetene din Ilfov, Calarasi si Olt au decis sa inchida vineri toate scolile si gradinitele, din cauza conditiilor meteorologice. In Ialomita, vineri vor fi inchise scolile, insa raman deschise gradinitele cu program scolar prelungit. Amintim ca si in Bucuresti scolile si gradinitele se inchid vineri, dupa cum a anuntat in urma cu o zi primarul general Gabriela Firea.

Anunt din partea CFR Calatori. intarzieri si trenuri anulate din cauza vremii nefavorabile

Este haos si pe calea ferata si pe aeroporturi. Sute de trenuri au fost anulate pana acum, iar zeci de avioane au avut intarzieri la decolare sau aterizare din cauza ploii inghetate. Greta Bogdan este la.

Scolile din Bucuresti se inchid vineri din cauza conditiilor meteo

Scolile de stat din Bucuresti se vor inchide vineri, zi in care se anunta ninsori si intensificari ale vantului. In urma discutiilor avute cu reprezentantii ANM, care ne-au anuntat ca vremea se va.

CFR Calatori: 18 trenuri, anulate vineri din cauza conditiilor meteorologice

CFR Calatori a anuntat ca 18 trenuri vor fi anulate vineri din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Trenurile anulate circula pe directiile Bucuresti - Constanta, Bucuresti - Fetesti,.

CFR Calatori: 18 trenuri sunt anulate vineri din cauza conditiilor meteorologice

18 trenuri vor fi anulate vineri din cauza conditiilor meteorologice iar pe raza sucursalelor din zo.

Cursuri suspendate in Dambovita din cauza conditiilor meteo

Inspectoratul Scolar Dambovita a luat decizia a inchide toate unitatile scolare, vineri, 23 martie, ca urmare a avertizarii ANM cu Cod Portacaliu de ninsori si vant puternic. Potrivit ISJ, in judet sunt 533 de unitati scolare, din care 153 unitati cu personalitate juridica.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )