Libnet.ro
UNICEF

23:30

Champions League: Manchester United, in sferturi datorita numarului de goluri marcate in deplasare (3-1 vs PSG) - Reusitele echipei engleze au venit in urma gafelor parizienilor

Hotnews Hotnews,
 Champions League: Manchester United, in sferturi datorita numarului de goluri marcate in deplasare (3-1 vs PSG) - Reusitele echipei engleze au venit in urma gafelor parizienilor

Manchester United a reusit o rastunare senzationala de rezultat in optimile Champions League, castigand cu 3-1 la Paris, dupa ce a fost invinsa cu 2-0 pe teren propriu. PSG s-a autosabotat, primele doua goluri ale diavolilor rosii venind in urma unor gafe facute de Kehrer si Buffon, in timp ce golul decisiv a fost inscris in prelungirile partidei, din penalty, dupa ce Kimpembe a facut un hent in careu. continuă pe Hotnews

Manchester United vrea sa fie noul Ajax. Cum va raspunde PSG?

Parisul primeste, miercuri seara, vizita celor de la Manchester United in returul optimilor de finala in Liga Campionilor.

Champions League: PSG vs Manchester United si Porto vs AS Roma, meciurile serii / Parizienii, favoriti la calificare dupa 2-0 in tur; Porto spera sa intoarca scorul de pe Olimpico (2-1)

Miercuri vor fi stabilite alte doua formatii care merg in faza sferturilor din Champions League. Parc des Princes va fi gazda duelului dintre PSG si Manchester United. Parizienii s-au impus cu 2-0 in tur si sunt mari favoriti la calificare, avand si avantajul terenului propriu. Cu toate acestea, diavolii vin dupa o serie de rezultate pozitive si vor lupta cu toate fortele pentru a intoarce scorul. A doua partida a serii le va opune pe FC Porto si AS Roma. Desi italienii au reusit sa castige mansa tur 2-1), avansul de doar un gol lasa inca deschisa soarta calificarii. Elevii lui Sergio Conceicao vor incerca sa profite la maximum de aportul publicului de pe Estadio do Dragao si spera sa o elimine pe semifinalista de anul trecut.

Champions League: Borussia Dortmund spera intr-o minune, dupa 0-3 in tur cu Tottenham; Real Madrid, aproape de a noua calificarea consecutiva in sferturile de finala (2-1 in tur vs Ajax)

Marti au loc primele partide din returul optimilor Champions League. Borussia Dortmund va incerca, pe Westfalenstadion, sa intoarca scorul din tur 3-0 pentru Tottenham, pe Wembley) si sa se califice in sferturile Champions League, in timp ce Real Madrid va avea o misiune mai usoara, pe Santiago Bernabeu, impotriva celor de la Ajax Amsterdam 2-1 in tur pentru madrileni).

Presa din Spania, dupa ce Real a fost umilita de Ajax in Champions League: Patru luni de doliu

Real Madrid a suferit o infrangere 4-1 vs Ajax) si o eliminare umilitoare din Champions League, iar presa din Spania este impartita intre criticarea evolutiei madrilenilor si ridicarea in slavi a Ajax-ului lui Erik ten Hag.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2882 seconds )