Libnet.ro
UNICEF

01:05

Charles Manson, unul dintre cei mai cunoscuti criminali din Statele Unite, spitalizat VIDEO

Adevărul Adevărul,
Charles Manson, unul dintre cei mai cunoscuti criminali din Statele Unite, spitalizat VIDEO

Ucigasul american Charles Manson, 83 de ani, cel care a comandat asasinarea actritei Sharon Tate in 1969, a fost internat intr-un spital din Bakersfield, California, iar starea lui se deterioreaza. Manson este liderul sectei care si-a trimis adeptii, cunoscuti drept Familia Manson, sa comita crime oribile ce au zguduit anii 60 . continuă pe Adevărul

Charles Manson, unul dintre cei mai cunoscuti criminali din Statele Unite, spitalizat

Ucigasul american Charles Manson, 83 de ani, cel care a comandat asasinarea actritei Sharon Tate in 1969, a fost internat intr-un spital din Bakersfield, California, iar starea lui se deterioreaza. Manson este liderul sectei care si-a trimis adeptii, cunoscuti drept Familia Manson, sa comita crime oribile ce au zguduit anii 60 .

Lovitura de stat impotriva unuia dintre cei mai longevivi lideri ai lumii? Armata neaga un scenariu de acest gen

Ofiteri ai armatei din Zimbabwe au anuntat ca au intervenit in noaptea de marti spre miercuri pentru a elimina criminali apropiati de presedintele Robert Mugabe, dar au dezmintit orice.

[P] Antreprenorul Anului 2017, premiat la Gala Campioni in Business de la Bucuresti. Peste 50% dintre cei mai performanti antreprenori romani sunt in Muntenia

10 companii antreprenoriale din Muntenia au fost premiate ieri la Bucuresti la Gala Campioni in Business. La evenimentul final al editiei din acest an, la care au participat peste 130 de oameni de afaceri din toata tara, Iulian Stanciu, actionar si CEO al Network One Distribution, a primit titlul de Antreprenorul Anului, cel mai prestigios premiu al serii.

FOTO Vizita in Romania comunista a unuia dintre cei mai influenti oameni ai secolului XX. Cine a fost Billy Graham

Una dintre cele mai mari personalitati ale Americii, cu influenta la Casa Alba in mandatul a 10 presedinti americani, Billy Graham a vizitat Romania in plina era comunista. Zeci de mii de oameni s-au adunat sa il asculte atunci in cele sapte orase din Romania in care a predicat.

Cancerul gastric este unul dintre cele mai agresive. Simptomele care apar adesea mimeaza boala ulceroasa

Multiplicarea anormala a unor celule din structura stomacului si pierderea mecanismelor responsabile de controlul inmultirii celulare determina aparitia cancerului de stomac, unul dintre cele mai agresive tipuri de cancer.

SUA: Celebrul ucigas in masa Charles Manson a fost spitalizat

Charles Manson, liderul sectei care si-a trimis adeptii, cunoscuti drept Familia Manson, sa comita crime oribile ce au zguduit atmosfera epocii hipiote din anii 60 din California, a fost spitalizat, scriu Los Angeles Times si Reuters.

S-a aflat cu ce se ocupa FIICA lui Gica Hagi, peste HOTARE, departe de familia ei! Cine s-ar fi ASTEPTAT LA ASTA?! La cei 22 de ani, Kira ... (FOTO)

Gheorghe Hagi este unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti din Romania. Este supranumit Regele fotbalului romanesc si se mandreste cu o cariera exceptionala in fotbal. Hagi are o.

Caru' cu vedete: Solistul trupei Carla's Dreams a divortat in secret, la Chisinau!; Imagini uluitoare cu Daniela Crudu, ravasita dupa un party cu fetele din Brigada Sectia 19!; Scene XXX! Nicki Minaj mimeaza sexul cu doua versiuni de ale sale;

Magda Ciumac, in premiera la TV dupa ce a slabit 25 de kilograme. Cum arata fosta sotie a lui Tolea Ciumac! Magda Ciumac a facut ceea ce multe alte femei nu reusesc si anume sa dea jos, fara operatie, 25 de kilograme. Romanul Yohan, unul dintre cei mai cunoscuti bodyguarzi din high life-ul londonez. Ii tine spatele durului Jason Statham, o protejeaza pe Paris Hilton si e prieten cu DiCaprio. Ioan Hortopeanu este, datorita specializarii.

Care vor fi premiile de la Bucharest Gaming Week, unul dintre cele mai importante evenimente de gaming din 2017

In perioada 12-17 decembrie 2017, in Bucuresti va avea loc Bucharest Gaming Week, un eveniment de amploare care aduce impreuna pasionatii de e-sports, gameri dedicati si cei mai importanti dezvoltatori de jocuri din Romania si din lume.

Jim Cowles, CEO Citigroup pentru EMEA: Din punct de vedere economic, anul 2018 va fi mai bun decat 2017

Perspectivele economice sunt pozitive la nivel international pentru anul 2018, insa lucrurile nu stau la fel de bine cand vine vorba de riscurile politice. Acestea din urma il igrijoreaza cel mai mult pe unul dintre cei mai importanti bancheri ai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2842 seconds )