Libnet.ro
UNICEF

10:30

Lovitura de stat impotriva unuia dintre cei mai longevivi lideri ai lumii? Armata neaga un scenariu de acest gen

Antena3 Antena3,
Lovitura de stat impotriva unuia dintre cei mai longevivi lideri ai lumii? Armata neaga un scenariu de acest gen

Ofiteri ai armatei din Zimbabwe au anuntat ca au intervenit in noaptea de marti spre miercuri pentru a elimina criminali apropiati de presedintele Robert Mugabe, dar au dezmintit orice. continuă pe Antena3

FOTO Vizita in Romania comunista a unuia dintre cei mai influenti oameni ai secolului XX. Cine a fost Billy Graham

Una dintre cele mai mari personalitati ale Americii, cu influenta la Casa Alba in mandatul a 10 presedinti americani, Billy Graham a vizitat Romania in plina era comunista. Zeci de mii de oameni s-au adunat sa il asculte atunci in cele sapte orase din Romania in care a predicat.

Nu va casatoriti in ziua de nastere a unuia dintre miri! Trebuie neaparat sa stiti asta

Superstitia ca mirii nu trebuie sa se casatoreasca in luna mai nu este doar a romanilor, ci este cunoscuta in intreaga lume. Daca un vechi proverb irlandez spune despre cine se.

Firul de par, mai sensibil decat credem cei mai multi dintre noi!

Oricat ar parea de incredibil, parul are nevoie de intreaga noastra atentie, asemenea oricarui alt organ ce ne compune trupul. Iar prezenta podoabei capilare e pentru cei mai multi dintre noi un semn cel putin al normalitatii, dar nu chiar al individualizarii.

VIDEO Presedintele filipinez a cantat Tu esti lumina in cadrul unei gale, la cererea lui Donald Trump. Relatia dintre cei doi lideri a fost calda, prietenoasa si candida

Presedintele Filipinei Rodrigo Duterte a cantat un cantec de dragoste la o cina pentru liderii din toata Asia, explicand mai tarziu ca a fost la cererea presedintelui american, Donald Trump, relateaza Reuters.

Producatorul serialului One Tree Hill, acuzat de hartuire sexuala de actori si membri ai echipei: Cei mai multi dintre noi sunt inca sub tratament

Scenarista One Tree Hill, Audrey Wauchope, il acuza pe producatorul serialului, Mark Schwahn 51 de ani), de hartuire sexuala. Totodata, mai multi actori si membri ai echipei de filmare au semnat o scrisoare de sustinere a acesteia, in care confirma ca au fost la randul lor abuzati fizic sau emotional.

Recruteaza cei mai buni manageri pe Wall-Street.ro

O provocare importanta a recrutorilor in actuala piata a muncii este aceea de a gasi candidatii potriviti pentru pozitii de middle si top management. Avand in vedere natura acestor joburi, multi dintre potentialii candidati nu cauta activ un job, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )