Libnet.ro
UNICEF

05:00

Pe ce va cheltui Anamaria Prodan 7.000 de euro

Antena3 Antena3,
Pe ce va cheltui Anamaria Prodan 7.000 de euro

Anamaria este extrem de afectata de moartea mamei sale. Ea este cea care a iubit-o enorm pe Ionela Prodan si cea care urmeaza sa se ocupe in detaliu de inmormantarea artistei. Iar Anamaria nu va face economie la. continuă pe Antena3

Ce s-a intamplat cu Anamaria Prodan, imediat dupa moartea Ionelei Prodan

Ionela Prodan a murit, iar fiica sa, Anamaria Prodan, i-a fost alaturi pana in ultimul moment. Potrivit lui Cristi Brancu, care a vorbit cu impresara dupa cumplitul moment, Anamaria si-a tinut mama de mana si.

Scene tulburatoare la usa de la morga. Ce a facut Anamaria Prodan, toata noaptea, dupa ce mama ei a murit

Ionela Prodan s-a stins din cauza unei afectiuni grave, iar fiica sa, Anamaria Prodan, a plecat de langa trupul neinsufletit al mamei doar ca sa se schimbe, conform apropiatilor familiei care au facut.

Anamaria Prodan, prima reactie dupa moartea mamei sale

Anamaria Prodaneste ingenuncheata de durere, dupa ce mama ei, interpretade muzica populara Ionela Prodan, a murit. Impresara a facut primele declaratii, dupa ce artista s-a stins din viata,.

Anamaria Prodan, urmarita de BLESTEME: A facut ATAC CEREBRAL si a decedat pe loc! Mormantul se afa la

Durere fara margini in familia Anamariei Prodan, in contextual in care mama ei, Ionela Prodan,se afla internata intr-o stare grava. Recent, impresara a povestit momentele durerose prin care a trecut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )