Libnet.ro
UNICEF

09:00

Anamaria Prodan, prima reactie dupa moartea mamei sale

Antena3 Antena3,
Anamaria Prodan, prima reactie dupa moartea mamei sale

Anamaria Prodaneste ingenuncheata de durere, dupa ce mama ei, interpretade muzica populara Ionela Prodan, a murit. Impresara a facut primele declaratii, dupa ce artista s-a stins din viata,. continuă pe Antena3

Cornel Gales, prima reactie dupa moartea Ionela Prodan: In alta dimensiune se reuneste un cor al solistilor nostri dragi de muzica populara

Cornel Gales a transmis un mesaj dupa aflarea vestii ca Ionela Prodan a murit. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace! Vazand cum ni se duc artistii, nu pot sa ma gandesc decat ca.

Scene tulburatoare la usa de la morga. Ce a facut Anamaria Prodan, toata noaptea, dupa ce mama ei a murit

Ionela Prodan s-a stins din cauza unei afectiuni grave, iar fiica sa, Anamaria Prodan, a plecat de langa trupul neinsufletit al mamei doar ca sa se schimbe, conform apropiatilor familiei care au facut.

Pe ce va cheltui Anamaria Prodan 7.000 de euro

Anamaria este extrem de afectata de moartea mamei sale. Ea este cea care a iubit-o enorm pe Ionela Prodan si cea care urmeaza sa se ocupe in detaliu de inmormantarea artistei. Iar Anamaria nu va face economie la.

Anuntul de ultima ora al Aneimaria Prodan cu privire la inmormantarea mamei sale: NUMAI familia si prietenii apropiati sunt asteptati

Ionela Prodan A MURIT. Cantareata s-a stins din viata azi noapte la spitalul Elias din Capitala. Fiica artistei a spus ca cei care vor sa isi ia ramas bun de la Ionela Prodan o pot face incepand din aceasta.

Anuntul de ultima ora al Anamariei Prodan cu privire la inmormantarea mamei sale: NUMAI familia si prietenii apropiati sunt asteptati

Ionela Prodan A MURIT. Cantareata s-a stins din viata azi noapte la spitalul Elias din Capitala. Fiica artistei a spus ca cei care vor sa isi ia ramas bun de la Ionela Prodan o pot face incepand din aceasta.

Ce s-a intamplat cu Anamaria Prodan, imediat dupa moartea Ionelei Prodan

Ionela Prodan a murit, iar fiica sa, Anamaria Prodan, i-a fost alaturi pana in ultimul moment. Potrivit lui Cristi Brancu, care a vorbit cu impresara dupa cumplitul moment, Anamaria si-a tinut mama de mana si.

Prima aparitie publica a lui Liviu Arteni, dupa moartea Israelei: Cautam droguri cand a murit Israela

Liviu Arteni a avut prima aparitie publica dupa moartea Israelei. Vestea ca fosta sotie nu mai e in viata l-a trezit la realitate si l-a facut pe Liviu sa-si puna multe semne de intrebare. Se simte.

Anamaria Prodan, urmarita de BLESTEME: A facut ATAC CEREBRAL si a decedat pe loc! Mormantul se afa la

Durere fara margini in familia Anamariei Prodan, in contextual in care mama ei, Ionela Prodan,se afla internata intr-o stare grava. Recent, impresara a povestit momentele durerose prin care a trecut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )